Annonce
Sport

VFF-direktør håber på flot kulisse til sæsonfinale

Det er nogle spændende uger for Morten Jensen og Viborg FF. Arkivfoto: Axel Schütt
Morten Jensen er ked af, at Viborg FF ikke har afgørelsen i egne hænder inden sidste spillerunde, men han håber på en flot kulisse til lørdagens afgørende kamp mod Fremad Amager.

Hvidovre: Der er enorm økonomisk forskel på, om Viborg FF skal spille i Superligaen efter sommerferien, eller om det bliver til den tredje sæson i 1. division i træk.

Direktør Morten Jensen må dog vente mindst en uge på at få en afklaring på, hvad det er for en virkelighed, som klubben skal forberede sig på i løbet af sommeren.

Søndagens sejr i Hvidovre betyder, at VFF er sikker på mindst en andenplads og dermed en ekstra oprykningschance i form af playoffkampe mod Hobro. Men da Silkeborg også vandt søndag, så ligger naboklubben til at nappe den direkte oprykning via førstepladsen i 1. division.

- Man kan vist roligt sige, at vi får mest mulig spænding for pengene. Jeg havde håbet, at vi kunne have haft det i egne hænder, og jeg sad også og fulgte ivrigt med på telefonen under kampen, men stor respekt til Silkeborg, som var nede, men endte med at vinde. Vi kan ikke afgøre det selv nu. Det havde været rart, men vi må gøre det, som vi kan, og det er at slå Fremad Amager, sagde direktør Morten Jensen efter søndagens sejr i Hvidovre.

- Jeg har fået lov til at være med i mange år, men jeg kan alligevel godt mærke, at spændingen sådan en dag sidder i kroppen. Jeg kommer i hvert fald hele følelsesregistret igennem sådan en dag, sagde Morten Jensen.

VFF skal have hjælp af Nykøbing Falster, som skal tage point fra Silkeborg hvis oprykningsdøren skal åbne sig for VFF.

- Det sidste slag er ikke slået endnu. Vi skal komme med alt, hvad vi har på lørdag - og jeg tror meget på, at vi kan slå Fremad Amager hjemme, og så må vi sætte vores lid til lidt hjælp fra Nykøbing Falster i kampen i Silkeborg, sagde Morten Jensen.

Ugen op til kampen skal spillere og trænere bruge på at skabe den optimale forberedelse til kampen mod Fremad Amager. Men for folkene på kontoret venter der også et stykke arbejde.

- Vi vil prøve at lave nogle tiltag, så spillerne kan løbe ind til en dejlig og fed kulisse. Jeg håber at se rigtig mange mennesker på Energi Viborg Arena, så vi får markeret sæsonafslutningen på en god måde, sagde direktøren.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce