Annonce
Viborg

VFF'ere var på udebane i Viborg

Casper Gandrup fra VFF var blandt modellerne ved modeshowet. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Flere VFF-spillere gik på catwalken som modeller ved Lions Viborg Borgvolds modeshow tirsdag aften.

Viborg: Der var godt fyldt op i BDO Loungen på stadion, da Lions Viborg Borgvold for andet år i træk holdt modeshow for at samle midler ind til klubbens godgørende arbejde.

Omkring et par hundrede deltagere - primært kvinder - var mødt op for blandt andet at se nogle VFF-spillere være på lidt på udebane på deres ellers normale hjemmebane.

Nogle af de spillere, der ikke var med i Sønderborg til pokalkamp, fungerede nemlig - sammen med frivillige fra butikkerne - som modeller ved modeshowet. Selvom VFF'erne nok føler sig lidt bedre tilpas inde på banen, klarede de nu den uvante rolle ganske fint.

- VFF-spillernes opbakning er bare ét eksempel på den enorme velvilje til at støtte vores arbejde, vi møder overalt i byen. Vi har fået rigtig mange fine præmier fra de handlende, og det er ikke mindst overskuddet på salg af lodder til udtrækningen af dem, der skal skabe aftenens overskud, fortalte præsidenten for Lions Viborg Borgvold, Birtha Thorsager.

Hun var allerede ved aftenens start helt overbevist om, at årets show kommer til et give et rigtig fint overskud.

- Det gav overskud sidste år, og i år er der både flere deltagere og endnu flottere præmier, så det bliver rigtig godt i år, sagde hun.

Annonce
Der var fyldt godt op i loungen.

Fylder rundt

Lions Viborg Borgvold fylder 25 år i år, og i den anledning vil man gerne uddele endnu flere midler til godgørende socialt arbejde end normalt.

- Vi har ikke lagt os fast på, hvem og hvad der skal støttes, men vi har vedtaget, at det skal være til gode formål i Viborg Kommune, sagde Birtha Thorsager.

At overskuddet går til godgørende arbejde passede kusinerne Marianne Astrup Axelsen og Merete Astrup Ley godt.

- Det er fint, at overskuddet går til et godt formål. Det er da dejligt at give sin støtte samtidig med, man har det sjovt, og det skal vi nok få i aften, sagde Merete Astrup Ley, der havde fået foræret to billetter og inviteret kusinen med.

Lions Viborg Borgvold blev for øvrigt stiftet for 25 år siden, fordi Lions Viborg var lukket land for kvinder. Lions Viborg har stadig kun mandlige medlemmer, mens Lions Viborg Borgvolds medlemmer tæller både mænd og kvinder.

Det kan være svært at finde den helt rigtige grimasse, når man lige har vundet to billetter til et Chippendale-show.
Også angriberen Albion Avdijaj gjorde den som model.
Kusinerne Merete Astrup Ley og Marianne Astrup Axelsen så frem til en sjov aften.
Claus Hermann fra Tinghallen havde rollen som konferencier.
Vanilias ejer, Helle Bach, var også selv på catwalken som model.
Præsident Birtha Thorsager fortalte lidt om Lions Viborg Borgvold inden selve modeshowet.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Stafet klar med nye kræfter

Navne

En ildsjæl fylder 75 år

Annonce