Annonce
Sport

VFF får læsterlige fredagsklø på hjemmebane: Det var ekstremt ringe

Viborg FFs jyllandsseriehold fik ørerne i maskinen mod Holstebro fredag aften. Arkivfoto: Danni Kristensen

Viborg: I sidste weekend tabte Viborg FF's jyllandsserieherrer til Tjørring efter en afgørende scoring i de døende minutter. Så tæt blev det ikke fredag aften, hvor Holstebro B var på besøg på Kirkebækvej. Gæsterne smadrede de grønblusede, og kunne qua en overlegen 5-1 sejr hive tre point med hjem.

- Vi fik en afklapsning. De ville det mere end os.

Så simpelt kunne det siges. VFF-træner René Kjærsgaard var langt fra tilfreds med sit mandskab, som velvidende at de var oppe i mod en dygtig modstander, ikke overholdte de aftaler, som der var lagt ud inden kampstart.

- Jeg håber, at de (spillerne red.) ved, at det her var ekstremt ringe. De gjorde ikke, hvad jeg bad dem om. Inden kampen manglede der disciplin. Der var lidt for højt humør, og det virkede ikke til, at de var klar til kamp. Vi manglede kynisme og vildskab, sagde René Kjærsgaard, som havde forberedt sine spillere på Holstebros omstillinger. Men dem blev der ikke dæmmet op for.

- Holstebro er et af rækkens rigtig gode hold. De har tre lynhurtige angribere, som er svære at lukke ned. De straffede os fuldstændig, og de sparkede alt ind i dag, sagde René Kjærsgaard.

Inden Holstebro stak af midt i anden halvleg, havde VFF et par afslutninger på stængerne, men overordnet set spillede de en dårlig fodboldkamp.

- Tre på holdet kunne være sin indsats bekendt. Resten var langt under middel, slog René Kjærsgaard fast.

Jyllandsseriens pulje 2 er ekstremt tæt. VFF har i skrivende stund tre point op til førstepladsen og bare fire ned til den direkte nedrykning. Kløverklubben skal i aktion igen i næste weekend, hvor Vildbjerg venter på udebane.

Viborg FF - Holstebro B 1-5 (0-2)

Fodbold, jyllandsserien, herrer

Mål: 0-1 Holstebro (22.), 0-2 Holstebro (42.), 0-3 Holstebro (66.), 0-4 Holstebro (69.), 1-4 Frederik Haas Gerges (83.), 1-5 Holstebro (90.)

Gule kort: Ingen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce