Annonce
Viborg FF

VFF har første træning på mandag - men det kan blive uden cheftræner

Det er ikke sikkert, at Jeppe Grønning og kompagni får selskab af den nye cheftræner til den første træning efter sommerferien. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg: I sidste uge fortalte Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg, at han var i den indledende dialog med flere kandidater til det ledige cheftrænersæde i Viborg FF.

Sent tirsdag aften fangede folkebladet Jesper Fredberg efter en lang arbejdsdag, men han kan endnu ikke offentliggøre navnet på Viborg FF's nye cheftræner.

- Vi er kommet længere i processen, og jeg er nu i gang med at snakke med konkrete emner til trænerposten, siger Jesper Fredberg.

Viborg FF tager på mandag hul på træningen frem mod den kommende sæson i 1. division, som bliver sparket i gang på hjemmebane mod Roskilde i den sidste uge i juli.

- Det har hele tiden været mit håb, at vi kan have den nye træner på plads inden den første træning, men det vigtigste er, at vi finder den helt rigtige mand til jobbet, siger Jesper Fredberg.

Så du kan ikke garantere, at den nye cheftræner er på træningsbanen på mandag?

- Nej, det kan jeg ikke. Så langt er vi ikke endnu.

Ud over en ny cheftræner skal Viborg FF også have fundet en ny assistenttræner til førsteholdet.

Steffen Højer og Ralf Pedersen blev fyret som VFF-trænere, da det ikke lykkedes dem at føre klubben op i Superligaen i sidste sæson.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce