Annonce
Viborg FF

VFF henter u-landsholdsspiller i FC Midtjylland

Sportschef Jesper Fredberg glæder sig til at få sin nye spiller til klubben. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF har skrevet kontrakt med den centrale midtbanespiller Frederik Ørsøe Christensen, som kommer til fra FC Midtjylland.

Fodbold: Viborg FF meddeler torsdag formiddag, at klubben har skrevet en et-årig kontrakt med 19-årige Frederik Ørsøe Christensen, som kommer til fra FC Midtjylland, for hvem han altid har spillet.

- Vi er rigtig glade for at byde Frederik velkommen. Han er en ung, klog, hårdtarbejdende, central midtbanespiller med et godt blik for spillet. Vi har fulgt ham et stykke tid, og ser et rigtigt spændende potentiale. Vi glæder os til at se ham udvikle sig yderligere, når han nu bliver en del af et seniormiljø hos os, siger sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

Frederik Ørsøe Christensen står noteret for 23 ungdomslandskampe for Danmark, og han har repræsenteret samtlige landshold til og med U19.

Annonce

I den forgangne sæson har han primært gjort sig på FC Midtjyllands U19-hold.


Vi er rigtig glade for at byde Frederik velkommen. Han er en ung, klog, hårdtarbejdende, central midtbanespiller med et godt blik for spillet. Vi har fulgt ham et stykke tid, og ser et rigtigt spændende potentiale. Vi glæder os til at se ham udvikle sig yderligere, når han nu bliver en del af et seniormiljø hos os.

Jesper Fredberg, sportschef i VFF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg For abonnenter

Trylleri på Skakbrættet: En flabet fugl og en mand i orange tøj

Annonce