Annonce
Sport

VFF-kant er ustoppelig: Endnu et hattrick og tre målgivende afleveringer

Viborg FF har de sidste to spillerunder vundet 6-1 og ligger nu på en foreløbig føresteplads i puljen. Arkivfoto

Jyllandsserien: Viborg FF-kanten Kasper Kusk har vidst sig at være ustoppelig i jyllandsserien. For anden kamp i streg lavede han hattrick og flere målgivende afleveringer i endnu en 6-1 sejr for de grønblusede.

- Kasper Kusk er her, der og alle vegne. Han scorede hattrick i sidste uge, han scorede hattrick i dag. Og hvis han ikke scorer selv, så laver han assist. Han var outstanding igen i dag - det er nærmest verdensklasse, fortalte en meget glad Viborg-træner René Kjærsgaard om sin venstre kant.

I lørdagens kamp var Viborg FF på besøg i Kronjylland, hvor Randers Freja ventede. Og selvom hjemmeholdet lå på en fjerdeplads i puljen, så var der i opgøret klasseforskel mellem de to hold. Gæsterne fra Viborg kom bedst fra start og førte allerede 2-0 ved pausen.

Efter en lidt ukoncentreret start på anden halvleg fik hjemmeholdet reduceret til 1-2, inden Viborg FF igen viste tænder. Med en dominerende Kasper Kusk i spidsen fik Viborg FF sendt den ene bold i nettet efter den anden. Kasper Kusk blev selv noteret for tre mål, men han leverede også de målgivende afleveringer til de tre andre scoringer.

Sejren giver de grønblusede en foreløbig førsteplads i puljen, hvilket giver stor selvtillid i truppen.

- Vi ved godt, der er lang vej endnu i en meget tæt pulje. Vi har momentum for tiden og spiller rigtig godt, og så er der ingen, der kan stoppe os. Og med en outstanding Kasper Kusk, så er det virkelig svært for vores modstandere, sagde René Kjærsgaard.

Randers Freja - Viborg FF 1-6 (0-2)

Fodbold, jyllandsserien, herrer

Mål: 0-1 Kasper Sønderby Kusk (6.), 0-2 Kasper Sønderby Kusk (10.), 1-2 (50.), 1-3 Kim Stidsen (61.), 1-4 Kasper Sønderby Kusk (71.), 1-5 Kim Stidsen (79.), 1-6 Christoffer Meldgaard (81.)

Gule kort: 1 Randers Freja (træner Chris Sørensen)

Kampens spiller: Kasper Sønderby Kusk

Tilskuere: 100

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Viborg For abonnenter

Visit Aarhus-direktør om promovering af Viborg-egnen: - Vi er godt på vej

Annonce