Annonce
Sport

VFF-kaptajn vil give lokale virksomheder en håndsrækning

Jeppe Grønning har i privat regi taget initiativ til en kampagne, som skal få os alle til at støtte de lokale virksomheder, som har det hårdt under corona-krisen. Foto: Morten Pedersen
Viborg FF's anfører Jeppe Grønning vil via et privat initiativ på de sociale medier slå et slag for, at vi sammen skal huske at støtte det lokale virksomheds-miljø, som er under pres på grund af corona-krisen.

Viborg: Der er brug for sammenhold - både i kampen mod corona-virus og i kampen for at få hele samfundet til at lande på benene igen, når krisen engang er overstået.

På fodboldbanen er Viborg FF's anfører Jeppe Grønning et samlingspunkt, som skal være med til at udstikke retningen for sine holdkammerater, men i en tid, hvor fodbolden ligger stille, prøver han nu at være et samlingspunkt og udstikke en retning for det lokalsamfund i Viborg, som han er en del af.

Jeppe Grønning er for tiden sendt hjem fra sit arbejde som fodboldspiller, men noget af den ekstra tid, som han har fået, har han udnyttet til i privat regi at tage initiativ til en kampagne på de sociale medier. Den skal få os alle til at støtte de lokale virksomheder, som er hårdt ramt af det delvist nedlukkede samfund.

- Jeg kender mange her i byen, og der er også en del, som kender mig og måske følger med i, hvad jeg går og laver. Og min tanke er, at jeg vil bruge mine platforme til at vise min støtte til de lokale virksomheder - og også opfordre til, at vi støtter dem, som vi kan støtte, siger Jeppe Grønning.

Han har med glæde noteret sig, at mange lokale firmaer har været kreative og har lavet forskellige tiltag, som betyder, at de stadig holder sig i gang i en tid med mange begrænsninger og restriktioner i samfundet generelt.

- Jeg har flere gange fortalt, hvor glad jeg er for at være her i byen. Og det er blandt andet på grund af det gode lokale miljø. Det kan man sagtens komme til at tage for givet, men det er altså under hårdt pres lige nu, siger Jeppe Grønning.

- Når den her krise engang er slut, så skal vi helst have et lokalsamfund, hvor vi stadig har mange muligheder via en masse lokale virksomheder, men i værste fald er der nogle, som bliver tvunget til at lukke, og det vil være ekstremt ærgerligt, siger han.

- Jeg er helt med på og har fuld respekt for, at der lige nu er meget, som synes endnu vigtigere, men jeg synes ikke, at vi skal glemme det, som vi selv kan påvirke - og det er blandt andet sådan noget her, siger han.

Annonce

Mit håb er så, at nogle af dem, som følger med i mit liv, lader sig inspirere af det og måske benytter nogle af de gode tiltag. Men også, at der er andre, som kan smide bidrag op på de sociale medier, så vi får skabt et fællesskab, hvor vi får vist hinanden og virksomhederne, at vi støtter dem i den her tid, og gør hvad vi kan for at få dem igennem den her krise.

Jeppe Grønning, anfører hos Viborg FF

#støtdemderstøtteros

Han præsenterede initiativet via en video på flere sociale platforme i weekenden, og den fik hurtigt flere end 1000 visninger, ligesom han allerede har fået støtte fra blandt andre sin cheftræner Jacob Neestrup og flere andre.

- Det er jeg glad for, og det bekræfter mig i, at det er rigtigt af mig at bidrage på den måde her, siger Jeppe Grønning, som i løbet af ugen vil bidrage med endnu flere billeder og videoer på Facebook, Twitter og Instagram.

Tanken er, at han via hashtagget #støtdemderstøtteros (søgeord på sociale medier, red.) vil samle på gode fortællinger om gode lokale initiativer, som han på den måde vil vise sin støtte til.

- Jeg gør det, at jeg vil bruge nogle af de gode initiativer, som lokale virksomheder har taget. Det kan eksempelvis være, at jeg får leveret noget mad fra et af de steder, som er begyndt på det. Der kan være mange forskellige ting, som jeg gerne vil sætte lidt fokus på, siger han.

- Mit håb er så, at nogle af dem, som følger med i mit liv, lader sig inspirere af det og måske benytter nogle af de gode tiltag. Men også, at der er andre, som kan smide bidrag op på de sociale medier, så vi får skabt et fællesskab, hvor vi får vist hinanden og virksomhederne, at vi støtter dem i den her tid, og gør hvad vi kan for at få dem igennem den her krise, siger Jeppe Grønning.

VFF-anføreren vil i den kommende periode dele en del billeder og videoer på de sociale medier for at sætte fokus på nogle af de gode lokale initiativer, som mange lokale kræfter har taget. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce