Annonce
Sport

VFF laver aftaler med to unge spillere: - De kommer med den helt rette indstilling

Mads Kjellerup Andersen og Sebastian Mourier har lavet ungdomsaftaler med Viborg FF. Arkivfoto

Mads Kjellerup Andersen og Sebastian Mourier har skrevet under på ungdomsaftaler, der løber frem til sommer. Det giver bedre mulighed for at udvikle talenterne, fortæller sportschef Jesper Larsen.

Viborg: Når Viborg FF har første træningsdag i det nye år, er det officielt med syv tidligere ungdomsspillere som en fast del af førsteholdsholdstruppen.

I forvejen er Lucas Lund, Nikolaj Leth, Tobias Bech, Simon Trier og Casper Gandrup en del af førsteholdet, og nu suppleres truppen på papir også af de to 19-årige spiller, Mads Kjellerup Andersen og Sebastian Mourier, der har lavet aftaler frem til sommeren 2019.

De to spillere - der begge gør sig på midtbanen - har ofte trænet med på Kirkebækvej, men med ungdomsaftalen vil de to spillere endnu oftere være at finde på træningsbanen med førsteholdet.

- Med denne aftale får de lidt lommepenge for at spille i klubben, hvor Mads skal passe sit arbejde i Wagner ved siden af, mens Sebastian passer sin skole på handelsgymnasiet - men hvor vi vil have dem med til så mange træninger som absolut muligt, fortæller sportschef Jesper Larsen.

Sportschefen understreger, at det er "aftaler" og ikke "kontrakter", hvilket gør det muligt for andre klubber at plukke de to talenter.

- Ja, det er korrekt. De træder ind i truppen som såkaldte transitionsspillere, der skal arbejde hen mod at få en fuldtidskontrakt. De har taget mange skridt fremad i deres udvikling, og nu får de så muligheden for at tage endnu større skridt. Det er jo det, vi gerne vil have: Unge lokale drenge, der bliver profiler på førsteholdet. Vi håber, at det her er med til at hjælpe dem på vej, siger Jesper Larsen.

Selvom de to spillere naturligvis ikke er de første i køen til spilletid, så udtaler Jesper Larsen til vff.dk, at man håber på, at de kan gøre sig gældende i 1. division i foråret.

- Hvis man ser på Mads Kjellerup, så har han i efteråret været med førsteholdet i otte-ni kampe. De skal løfte deres niveau endnu mere, men med unge spillere ser man nogle gange enorme spring fremad. Nu får de chancen for at træne så meget med som overhovedet muligt, og så må vi se, om de kan tage store nok skridt.

- Det er i hvert fald to meget ærgerrige fyre, der kommer med den helt rette indstilling. De ved, at hårdt arbejde er den vigtigste faktor, når det kommer til at udvikle sig, slutter sportschefen.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lystfiskere ser gerne flere havørne

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce