Annonce
Viborg FF

Vaarwel Verhagen - den mystiske hollænder er opsagt i Viborg FF

Bernio Verhagen er fortid i Viborg FF. Arkivfoto.
Viborg FF har opsagt hollænderen Bernio Verhagen, som dermed er et overstået kapital i den midtjyske klub. Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg har efter sigende afleveret Bernio Verhagen på politistationen i Viborg.
Annonce

Viborg: Viborg FF har tirsdag opsagt kontrakten med Bernio Verhagen efter gensidig aftale.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Mere vil Viborg FF dog ikke sige om sagen på nuværende tidspunkt.

- Vi har for nuværende ikke yderligere kommentarer, da vores fokus er på at afslutte sæsonen på bedst mulig vis på torsdag mod Vejle, skriver Viborg FF.

Ifølge Tv Midtvest havde Bernio Verhagen et tre timer lang møde med Viborg FF’s direktør, Morten Jensen, og sportschef, Jesper Fredberg, hvor de blev enige om at opsige kontrakten.

Mødet endte efter sigende med, at sportschef Jesper Fredberg kørte Verhagen væk fra anlægget på Kirkebækvej for at aflevere ham på politistationen i Viborg.

Jesper Fredberg er uddannet politimand.

Annonce

Svindel og humbug

Den 5. november blev Bernio Verhagen præsenteret som ny spiller i Viborg FF.

Det var dog svært at blive klog på hans fortid, som tilsyneladende var præget af korte ophold i klubber på forskellige kontinenter.

I dag er Bernio Verhagen et kendt navn i danske fodboldkredse - men ikke for det gode. Hans navn er forbundet med svindel og humbug, og Viborg FF har meldt klart ud, at klubben er blevet svindlet og har overdraget sagen om den hollandske "fodboldspiller" til politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce