Annonce
Sport

VFF-reserver gjorde det igen - slog stærkt FCM-hold i Vildbjerg

Christian Moses var en af målscorerne, da Viborg FF slog FCM. Arkivfoto: Morten Stricker
Viborg FF's reserver slog for anden kamp i træk reserveholdet fra FC Midtjylland.

Resserveligaen: Viborg FF's reservehold har tilsyneladende et rigtig godt tag på ærkerivalen FC Midtjyllands reserver.

I hvert fald blev Viborg FF's reserver for anden gang i sæsonen sejrherrer i et indbyrdes opgør.

Og det på trods af, at FCM altså stillede med et rigtig habilt hold med flere spillere, som har fået spilletid i Superligaen i sæsonen, mens flere andre formentlig får betydeligt mere i månedlig hyre end de spillere, som VFF stillede med.

Viborg FF vandt kampen 2-1 på mål af Mads Kjellerup og Christian Moses, og Nickolai Lund, som stod i spidsen for reserveholdet, var rigtig tilfreds med det resultat.

- Jeg må nok erkende, at jeg ikke lige havde regnet med, at vi ville slå dem to gange. Det lå nok ikke i kortene.

- Vi har haft meget fokus på, at vi i reservekampene viser den rette attitude - selv om man er blandt de etablerede spiller. Vi siger, at hvis man får holdet til at se godt ud, så ser man også selv godt ud. Og det skal man, hvis man vil spille sig tættere på det hold, der skal spille 1. division.

- Og på den front synes jeg, at de etablerede spillere har taget den del til sig og har virkelig vist den rigtige attitude. Og så er det blevet krydret med, at de unge spillere virkelig viser sig fint frem og kommer med god energi.

- På den måde kan vi udligne meget - især hvis modstanderne måske kommer med den modsatte attitude og indsats. Når kampen først er i gang, så kan det være lige meget, hvilket navn og nummer, der står på trøjen, hvis ikke attituden og indsatsen følger med, sagde Nickolai Lund.

Annonce

Kampen i tal

FC Midtjylland-Viborg FF 1-2 (0-2)

Fodbold, reserveligaen

Mål: 0-1 Mads Kjellerup (22.), 0-2 Christian Moses (32.), 1-2 Victor Dawa (67.)

Viborg FF: Ingvar Jónsson – Simon Søndergård, Nikko Boxall (59. Gustav O. Hansen), Simon Trier (59. Abdul Hanan) – Mads Kjellerup, Jacob Dehn, Emil Scheel (59. Mads Søndergaard), Alexander Fischer (45. Marcus Jørgensen)– Mads Frederiksen 45. (Anton Gaaei), Christian Moses, Alassana Jatta

Velspillende målmand

Træneren så en tæt første halvleg, som bølgede frem og tilbage.

VFF truede dog FCM med dybe løb og direkte spil.

Efter 22 minutter kom gæsterne foran, da Mads Kjellerup, som spillede højre wingback, gik ind i banen og lagde bolden i nettet med sit venstreben.

På det tidspunkt havde VFF også haft de største chancer, da både Mads Frederiksen og Christian Moses havde haft gode tilbud.

Netop Christian Moses udbyggede VFF-føringen før pausen. Et koks i FCM-defensiven betød, at Mads Frederiksen slap helt fri. Den unge back spillede bolden på tværs til den afrikanske angriber, som blot skulle putte den i nettet.

Efter pausen blev det lidt mere rodet, og FCM havde mest fat i kampen. Det blev også til en reducering cirka 20 minutter før tid, og herfra handlede det om at forsvare føringen for VFF.

- FCM pressede på for en udligning, men jeg synes, at vi fik holdt fint stand. Særlig på grund af en meget velspillende Ingvar Jónsson i målet, sagde VFF-træneren.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flugtbilisten er fundet

Viborg

Kommunen sælger 'bunker' på Mellemvej

112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce