Annonce
Sport

VFF's jyllandseriehold havde kollektiv offday mod Vildbjerg

Viborg FF's jyllandsseriehold kom i den grad ned på jorden søndag eftermiddag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF's jyllandsseriehold levede slet ikke op til vanlig standard i søndagens møde med Vildbjerg.

Fodbold, jyllandsserien: Viborg FF's jyllandsseriehold har fået en lovende start på sæsonen, men søndag kom holdet ned på jorden igen, da Vildbjerg i Viborg vandt med hele 4-1.

Og det var ikke et nederlag, som VFF-træner René Kjærsgaard kunne sige så meget til.

- Vi havde simpelthen en spillemæssig offday. Vi spillede dårligt og ikke særlig klogt, og så blev vi bare straffet af Vildbjerg, sagde træneren, som flere gange har nævnt, at VFF er et hold, der er bedst, når det formår at spille bolden rundt.

Og det var slet ikke, hvad holdet gjorde søndag.

- Vi spillede simpelthen hinanden dårlige i stedet for gode, og vi spillede slet ikke på den måde, som vi gerne ville, sagde træneren, som dog undervejs så sit hold udligne en Vildbjerg-føring.

Og da VFF kortvarigt spillede fint i begyndelsen af anden halvleg var der håb for hjemmeholdet, men spillet faldt igennem sammen - og så endte Vildbjerg med at vise enorm skarphed på de chancer, som gæsterne kom til.

- Der var gravkammerstemning bagefter. Spillerne vidste godt, at det var en af de dage. Jeg tror, at det er fint, at vi nu får en periode, hvor vi kan komme på træningsbanen og arbejde lidt efter en periode med masser af kampe, hvor vi kun har haft plads til restitutionstræning, sagde træneren.

Viborg FF-Vildbjerg 1-4 (1-1)

Fodbold, jyllandsserien

Mål: 0-1 (35.), 1-1 Kim Stidsen (42.), 1-2 (76.), 1-3 (79.), 1-4 (90.)

Udvisninger: Viborg FF 2x10 min, Vildbjerg 1x10 min

Kampens spiller for Viborg FF: Anders Lauritsen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce