Annonce
Sport

VFF's oprykningshåb er matematisk efter pointtab på Amager

Viborg FF var tæt på at tage alle tre point til sidst, men holdet måtte nøjes med ét, og dermed synes oprykningsdrømmene slukket. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF spillede fredag aften 2-2 med Fremad Amager på Sundby Idrætspark. I Hjørring vandt Vejle over Vendsyssel, og dermed er der ni point mellem de to klubber med tre spillerunder igen.
Annonce

Fodbold: Viborg FF kom ind til opgøret med tre sejre i de seneste fire kampe, mens Fremad Amager havde sejret tre gange i træk uden at indkassere et eneste mål.

Kampen var blevet udskudt, da VFF-bussen måtte slide sig igennem et trafikalt kaos på Fyn, og dermed lød startfløjtet en halv time senere end planlagt.

Lars Kramer var i øvrigt tilbage i gæsternes startopstilling efter at have afsonet sin karantæne. Til gengæld måtte Alassana Jatta blive hjemme i domkirkebyen, da han ragede et gult kort til sig i kampen mod Nykøbing.

Det var Fremad Amager, som satte sig på begivenhederne fra start. Hjemmeholdet spillede bolden rundt i egne rækker, og med nogle små stik formåede de flere gange at true omkring VFF-feltet.

Allerede efter to minutter spil kom de fremmødte amagerkanere op at stå. Lars Kramer kiksede en clearing af et langt indkast, og det resulterede i, at bolden hoppede op på hans arm. Tilskuere og spillere skreg på et straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs.

Kort efter blev der atter appelleret for et straffespark, da en Amager-spiller blev nedlagt i feltet, men igen slap VFF med skrækken.

13 minutter inde i opgøret gik den så ikke længere. Mads Aaquist begik frispark små 25 meter fra Brandon Austins bur, og det takkede Réda Rabeï for, da han på fænomenal vis bankede bolden op i krogen. Helt utagelig for Austin, som sprang forgæves efter den velplacerede kanonkugle.

Efter Amagers føringsmål kom VFF mere med, og efter 23 minutters spil faldt udligningen. Sofus Berger afsluttede resolut på Nicklas Dannevang, som smed en retur ud i fødderne på brandvarme Tobias Bech, der kvitterede ved at banke bolden i kassen. Det var tredje kamp i træk, at teenageren fik bolden i kassen.

Det var som om, at udligningen løsnede op for VFF'erne, som ad flere omgange blev nærgående. Hen mod halvlegens afslutning fik hjemmeholdet dog fat igen, og kort før tid fik de blå-klædte en kæmpe chance, da et indlæg blev slået ind i feltet, men VFF'erne fik clearet.

Dermed kunne de to hold gå til pause ved stillingen 1-1.

Annonce

Drop og sen scoring

Igen var det Fremad Amager, som kom bedst fra start, og få minutter inde i halvlegen blev de igen farlige på et fladt indlæg, men VFF fik clearet til et hjørnespark, som ikke førte noget med sig.

Kort efter slog VFF til på en omstilling. Bech erobrede bolden på kanten af eget felt, spillede videre til Aaquist, som sendte Berger afsted. Teenageren sendte bolden videre til Agger, som tog et flot træk ind i Amager-feltet, men sendte sin afslutning forbi mål.

Men derefter fortsatte hjemmeholdet med at være mest på bolden, og flere gange blev de farlige inde omkring VFF's lille felt.

Og efter 57 minutter bragte de blå sig foran igen. Kristoffer Munksgaard sendte en simpel bold ind i hænderne på Brandon Austin, som tabte bolden i eget net. Et kæmpedrop af den ellers så sikre keeper.

I de efterfølgende minutter byttede de to hold en del chancer. Den største fik Fremads Réda Rabeï, som fik en helt fri afslutning. Austin gjorde dog skaden god igen ved at hive en suveræn redning op af hatten.

VFF forsøgte hen mod kampens afslutning at sende friske kræfter i aktion. Shelove Achelus, Christian Moses og Mikkel Knudsen blev alle sendt på banen, og i tiden efter trak VFF flere hjørnespark, men det forblev ufarligt gang på gang.

Gæsterne pressede mere og mere på til sidst, og i det 83. minut kom Moses først på et indlæg fra Aaquist, men bolden blev headet en halv meters penge forbi Dannevangs mål.

Med få minutter igen var den der så. Christian Sørensen trak et frispark på kanten af feltet. Mads Aaquist smed bolden ind i panden på Lars Kramer, som headede udligningen i kassen.

VFF gik efter de tre point. Presset blev fastholdt, og Shelove fik løbet sig til en stor chance, men hans afslutning sad i hænderne på Dannevang.

Og kort efter agerede Dannevang igen redningsmand, da Tobias Bech kom højest på et indlæg.

De kom dog ikke tættere på. Kampen endte 2-2.

Dermed synes VFF's oprykningschance kun matematisk, da Vejle vandt sin kamp i Hjørring. Dermed er Vejle nu ni point foran med tre spillerunder igen. Derudover har holdet fra Nørreskoven en markant bedre målscore.

Kampen i tal

Fremad Amager - Viborg FF 2-2 (1-1)

Fodbold, 1. division, 30. spillerunde

Mål: 1-0 Reda Rabei (13.), 1-1 Tobias Bech (23.), 2-1 Kristoffer Munksgaard (57.), 2-2 Lars Kramer (87.)

Gule kort: Thor Lange, Fremad Amager - Frederik Brandhof, Christian Moses, Lars Kramer Viborg FF

Viborg FF: Brandon Austin - Alexander Fischer (72. Mikkel Knudsen), Lars Kramer, Jakob Bonde, Christian Sørensen - Jeppe Grønning, Sofus Berger (72. Christian Moses), Frederik Brandhof (59. Jeff Mensah) - Tobias Bech, Mikkel Agger (72. Shelove Achelus), Mads Aaquist

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce