Annonce
Sport

VFF´s reserver vandt til allersidst

Med to minutter tilbage af kampen lykkedes det Viborg FF at gøre det til 2-1. Foto: Bertram Christensen
Et mål to minutter før tid sikrede Viborg FF's reserver tre point i sæsonens sidste kamp.

Viborg: Flere af de normale startere på VFF´s førstehold var mandag eftermiddag en tur til reserveholdsfodbold på Kirkebækvej. De var dog blot mødt frem som tilskuere til en kamp, hvor de mest markante navne på banen var Can Dursun, Jacob Dehn, Richard Windbichler og Jung Bin Park.

Udover de førnævnte spillere var det et reservehold, som primært bestod af unge spillere, der kunne hente en 2-1-sejr over gæsterne fra Vendsyssel FF - et hold, som også blev besejret i sidste uge.

Kampens start var uden de helt store chancer, og spillet var meget præget af en række fejlafleveringer. Derfor skulle vi helt frem til det 24. spilminut, før første store mulighed kom. Den mulighed fik VFF efter en lidt for blød tilbagelægning, som efter fint pres fra Sofus Berger Brix havnede hos Park, som let kunne gøre det til 1-0.

VFF formåede at holde gæsterne fra at blive farlige i første halvleg lige indtil et minut før pausen, hvor Vendsyssel fik et frispark på kanten af feltet. Sparket ramte muren, så bolden snød Can Dursun i målet, og dermed måtte VFF gå til pause med 1-1.

Viborg FF var i kontrol det meste af kampen.

En sejr helt til sidst

Kampbilledet i anden halvleg var ikke meget ulig det, som man så i første. VFF var mest på bolden, men manglede den sidste skarphed, før det blev farligt foran gæsternes mål.

Faktisk skulle VFF helt frem til det 88. minut, før den afgørende scoring kom. VFF følte sig snydt for et straffespark, da dommeren dømte frispark på kanten af feltet i den ene side. Der var dog ikke nogen grund til at brokke sig, for Park fandt Casper Gandrup med et hårdt indlæg, som han kastede sig ind i og scorede. Til stor glæde for både spillere og holdets træner, Ralf Pedersen.

- Jeg er først og fremmest glad for at vinde. Vi turde spille bolden rundt, og vi gjorde mange gode ting. Hvis vi havde været lidt skarpere, havde vi ikke behøvet at vente så længe på at score, sagde Ralf Pedersen.

Sejren sætter samtidig et punktum for sæsonen i reserveholdsturneringen. En sæson, som har budt på både op- og nedture.

- Vi havde jo ikke stor succes i starten af sæsonen, men vi er kommet bedre med her i de sidste kampe, så det er da rart at slutte med en sejr. Det har været fedt at kunne blande spillere fra A-truppen og en masse unge spillere, som bare har suget til sig og taget ved lære af de ældre spillere, sagde træneren.

Viborg FF - Vendsyssel FF 2-1 (1-1)

Fodbold, Reserveligaen

Mål: 1-0 Jung Bin Park (24.), 1-1 Daniel Christensen (44.), 2-1 Casper Gandrup (88.)

Startopstilling VFF: Can Dursun – Simon Søndergård (Rasmus Jensen, 70.) Richard Windbichler, Jacob Dehn, Lasse Kjedgaard (Mikkel Kjær, 81.) – Nikolaj Kramer (Sebastian Mourier, 45.), Mads Kjellerup, Mads Søndergaard (Marcus Jørgensen, 61.), Casper Gandrup – Sofus Berger Brix (Marc Birkelund, 74.) – Jung Bin Park

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce