Annonce
Sport

Se alle målene: Viborg FF måtte nøjes med uafgjort i rodet kamp i Næstved

Tobias Bech var flyvende for Viborg FF, men det var ikke nok til at sikre sejren på Sydsjælland. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF var foran med 2-1 ved pausen, men formåede altså ikke at tage sejren mod bundholdet fra Næstved. Kampen endte 2-2, og det var Næstved, som var tættest på at tage alle tre point til sidst.
Annonce

Fodbold: Det var to hold med vidt forskellig form, som kom ind til tirsdagens opgør. Viborg FF havde vundet fire ud af de seneste fem, mens Næstved var uden sejr i fem kampe på stribe.

Og det var da også VFF, som satte sig på sagerne fra start. Allerede i første spilminut kombinerede Sofus Berger og Tobias Bech sig igennem på højrekanten, men Bech's afslutning manglede kvalitet. Det var dog ikke sidste gang i kampen, at den unge Viborg-duo skabte rører.

Efter syv minutters spil var de midtjyske gæster atter tæt på en scoring. Jakob Bonde sendte en lang bold op mod Alassana Jatta på kanten af feltet, men han formåede ikke at få fat i kuglen. Havde han gjort det, var chancen blevet enorm.

Det missede Jatta-forsøg sendte Næstved afsted på en omstilling. Lidt tilfældigt sendte Mikkel Knudsen bolden ud til en Næstved-spiller, som slog et indlæg ind til Ibrahim Laar, som sendte bolden ind bag Brandon Austin i Viborg-buret. En chokstart uden lige.

VFF virkede en smule rystede efterfølgende, og Næstved var flere gange nærgående umiddelbart efter scoringen.

Et kvarter inde i opgøret kom VFF dog på tavlen. Igen var det den unge duo, Tobias Bech og Sofus Berger, som kæmpede sig igennem det sydsjællandske forsvar. Berger sendte Bech i dybden, og den lyshårede hurtigløber kunne på sikker vis trille bolden i nettet.

Igen satte VFF tonen, men så var det som om, at Næstved fik mere fat. I et kvarters tid var hjemmeholdet meget på bolden, men de formåede ikke at blive farlige for alvor.

Kampen i tal

Næstved - Viborg FF 2-2 (1-2)

Mål: 1-0 Ibrahim Laar (7.), 1-1 Tobias Bech (16.), 1-2 Mikkel Knudsen (35.), 2-2 Ibrahim Laar (53.)

Advarsler VFF: Alassana Jatta, Lars Kramer

VFF's opstilling: Brandon Austin - Mikkel Knudsen, Lars Kramer, Jakob Bonde, Alexander Fischer - Jeppe Grønning, Mads Aaquist, Frederik Brandhof - Tobias Bech, Alassana Jatta (Christian Moses 75.), Sofus Berger (Mikkel Agger 64.)

En halv time inde sov Mikkel Knudsen så noget så gevaldigt på en lang bold, hvilket skabte en større chance, men heldigvis var Næstved-offensiven uden bid.

Fem minutter senere bankede VFF så afsted igen. Tobias Bech fandt en fremadstormende Mikkel Knudsen, som overløb Næstved-defensiven, fik en friløber og passerede en sagesløs Næstved-keeper. En tiltrængt scoring for højrebacken, som har lignet en mand uden selvtillid i de seneste kampe.

Annonce

Svær anden halvleg i modvinden

Næstved kom bedst ud fra pausen, og allerede efter få sekunder var de tæt på at komme til en stor chance inde foran mål.

Hjemmeholdet blev ved med at presse, og det førte til et boldtab fra Jeppe Grønning, hvilket afstedkom en kæmpe Næstved-chance, som Brandon Austin klarede på fænomenal vis, men i sekvensen efter blev der slået et indlæg ind i panden på Ibrahim Laar, som kunne score sit andet mål i kampen.

Næstved var det bedste hold i det første kvarter af anden halvleg, og det var som om, at udligningen havde rystet midtjyderne, der var meget passive i lang tid.

Med tyve minutter igen begyndte gæsterne dog at være mere på bolden. Lars Kramer førte på flot vis bolden frem fra de bagerste rækker. Bolden blev sendt ud til Tobias Bech, som fra sin kant huggede resolut på stolpen. Returen hoppede direkte ud til Jatta, som leverede en gigantisk afbrænder.

Derefter begyndte Næstved igen at tage teten, og det lignede mere, at der blev lagt i kakkelovnen til en scoring til hjemmeholdet. VFF lignede ikke et hold, som havde ret meget mere at skyde med.

Med fem minutter igen hamrede Næstved sågar - næsten ud af ingenting - en bold på trekantssammenføjningen. En fortrinlig afslutning, og det var altså kun stangen, som holdt hjemmeholdet fra at bringe sig foran i slutfasen.

De to hold delte nogle småmuligheder til sidst, men der blev ikke scoret yderligere. 2-2.

Viborg FF henter dermed et enkelt point på Vejle, som tabte sin kamp mod HB Køge.

Der er syv point mellem to de hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce