Annonce
Sport

VFF-sportschef efter Røjkjær-salg: En god case for alle parter

Sportschef Jesper Fredberg (t.h.) vil gerne slanke truppen, så der bliver plads til flere unge spillere. Foto: Morten Pedersen
Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg kalder salget af Nicklas Røjkjær en god case. VFF skal på markedet efter forstærkning, men truppen må ikke blive for stor, da der skal være plads til de unge.
Annonce

Viborg: Viborg FF solgte fredag Nicklas Røjkjær til Esbjerg.

Dermed slutter den unge offensivspiller sig til den efterhånden ret lange række af spillere, der har forladt Viborg FF i dette transfervindue.

- Vi har hele tiden været bevidst om, at Nicklas havde udløb til nytår. Han er en god spiller, men det var også en god case, at han kunne komme videre, mens vi kunne gøre en god handel, siger sportschef Jesper Fredberg, som slår fast, at VFF skal på markedet efter spillere i transfervinduet, men om det lige bliver til Røjkjærs plads er endnu usikkert.

- Vi skal helt sikkert finde noget, men vi har også en Tobias Bech gående, og ham vil vi gerne have sat mere i scene. Så selv om vi skal på markedet, så skal vi også have in mente, hvad vi har i truppen i forvejen, siger sportschefen, som ikke vil sætte noget beløb på, hvad VFF har fået i kassen for Nicklas Røjkjær.

- Vi ville ikke sælge ham, hvis det ikke var en god aftale for os. Det er ikke noget vanvittigt beløb, men det berettiger et salg, og det betyder, at vi kan sige farvel til ham med en god fornemmelse, siger han.

Annonce

Plads til de unge

Jesper Fredberg er helt med på, at VFF efterhånden har sagt farvel til mange spillere, men det får ham ikke til at stresse i forhold til at hente nyt blod ind til truppen.

- Vi skal have noget ind, men jeg synes stadig, at vi har en meget slagkraftig trup, hvor vi har kontrakt på 10 af starterne fra sidste sæson. Så jeg vil hellere gøre et stykke ekstra benarbejde og vente, så vi kan få det rigtige ind, som også kan flytte noget, siger Jesper Fredberg, som også slår fast, at VFF ikke kommer til at hente så mange spillere ind denne sommer.

- Vi havde en for stor trup i sidste sæson. Så vi skal ikke sige goddag til ligeså mange, som vi siger farvel til. Vi vil gerne kunne give spilletid til nogle af vores unge spillere, og det skal vi have modet til. Men det bliver sværere, hvis du har otte-ni voksne spillere siddende udenfor i forvejen.

- Både vi og Jacob Neestrup har det mindset, at der skal være plads til de unge, så vi vil gerne slanke truppen, så der bliver plads til de unge - og så i stedet gå efter at hente noget, som kan styrke truppen i toppen, siger han.

Annonce

Stadig dialog med Albers

Med udgangen af weekenden udløber Andreas Albers aftale med VFF, men det er stadig en mulighed, at han ender med at forlænge.

- Vi har en god dialog med Albers. Han har selv udtrykt, at han gerne vil vente og undersøge markedet. Og vi har stadig en sund dialog om tingene, siger sportschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Skidt spil - men lærerig og brugbar træningskamp for Viborg HK

Annonce