Annonce
Sport

VFF-talenter render ind corona-aflysning: Det bliver nok ikke sidste gang

Jacob Mouritsen tror ikke, at det er sidste gang, at Viborg FF får udsat kampe på grund af corona. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF’s U17- og U19-hold skulle lørdag eftermiddag have spillet mod Kolding IF på udebane, men grundet potentiel corona-smitte i Kolding-lejren er begge kampe blevet udsat.
Annonce

Fodbold: Lige inden Viborg FF’s U17- og U19-drenge bevægede sig ud på træningsbanen fredag eftermiddag, blev det meldt ud, at lørdagens udekampe mod Kolding IF var blevet udsat.

Ifølge U19-træner Jacob Mouritsen skyldes udsættelsen, at Kolding i midtugen havde mødt Vejle, som efterfølgende havde fået konstateret corona-smitte i truppen.

- Og det er så derfor, at vi ikke er taget til Kolding i dag. For ikke at risikere, at vi får noget corona ind i truppen, som i sidste ende kan havne i vores a-trup, har vi valgt at udskyde kampen, fortæller Jacob Mourtisen.


Det er ikke første gang, at vi får udsat en kamp, og det er nok heller ikke den sidste

Jacob Mouritsen, VFF-U19-træner


Det er anden gang, at holdet får en kamp udsat grundet corona, og selvom der er stor forståelse for situationen, kan den ikke undgå at frustrere.

- Det er selvfølgelig frustrerende, når nu vi har brugt hele ugen på at forberede os på, at vi skulle spille lørdag. Det er ikke første gang, at vi får udsat en kamp, og det er nok heller ikke den sidste, siger han.

Trænerteamet har øje for, at spillerne ikke skal ryge ud af kampform grundet udsættelserne, og der er, som situationen ser ud nu, flere alternativer til de oprindeligt planlagte ligakampe.

- Vi har en kamp i reserveligaen på mandag, og der har vi nogle U17- og U19-spillere, som skal deltage. Vi har så valgt at sige, at vi samtidig spiller en intern kamp for resten af spillerne. På den måde holder vi kampflowet i gang. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men det giver god mening lige nu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce