Annonce
Sport

VFF godkender præstationen på Amager: - Vi havde stor ære af kampen

VFF'erne var okay tilfredse med præstationen på Amager fredag aften. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fredag aften spillede Viborg FF 2-2 med Fremad Amager på Sundby Idrætspark, og de kløvergrønne var ganske tilfredse med præstationen i en kamp, hvor de var nede med både 1-0 og 2-1.
Annonce

Fodbold: Sent fredag aften stod det klart, at Viborg FF ikke skal spille Superliga efter sommerferien.

Kløverklubben rev et enkelt point til sig ude mod Fremad Amager, mens Vejle hentede tre af slagsen i sit opgør mod Vendsyssel. Dermed er der ni point og en masse mål til forskel på de to klubber inden sæsonens tre sidste spillerunder.

Men selvom det endte med en pointdeling mod de stærke amagerkanere, mente VFF'erne efter opgøret, at de selv havde stor ære af dysten på Sundby Idrætspark.

- Fremad Amager er altså et godt spillende hold, og i dag stod de også godt defensivt. Det var sådan en kamp, hvor vi skiftedes til at være gode. Vi havde stor ære af kampen. Vi gjorde mange gode ting, og vi spillede god fodbold, sagde Christian Sørensen umiddelbart efter slutfløjtet.

VFF kom bagud både 1-0 og 2-1, men begge gange fik de grønklædte kæmpet sig tilbage, og til sidst var det kun marginaler der gjorde, at alle tre point ikke blev hevet med hjem til domkirkebyen.

- At få ét point på Amager er aldrig skidt. Men med det ræs vi har kørt i den seneste tid, har vi kun tænkt på de tre point. Tager vi fokus fra dét, skal vi altid være tilfredse med at få point her, slog Sørensen fast.

Cheftræner Jacob Neestrup var ligeledes tilfreds med holdets præstation. Forud for kampen havde han blandt andet haft fokus på Fremad Amagers styrke på omstillinger, men det amagerkanske våben gjorde ikke for alvor ondt på VFF.

- Det er svært at lukke et omstillingshold helt ned, når det står så lavt, som Fremad Amager gjorde i dag (fredag red.), men jeg synes, at vi fik lukket okay ned for det. Der var enkelte farlige situationer, men jeg er egentlig tilfreds med den del, fortalte han.

Annonce

Ekstra tid i bussen

Kampen blev udskudt en halv time, da VFF-bussen sad fast i en trafikprop på Fyn, men det ændrede ikke det store for Christian Sørensen, som endda kunne tage noget positivt med fra de ekstra minutter i bussædet.

- For mig betød det ikke noget. Jeg kunne få lov til at slappe mere af. Og så er jeg jo fra Fyn, så jeg sad nærmest og følte mig helt hjemme, lød det grinende fra venstrebacken, inden han fortsatte:

- Vi brugte tiden i bussen på at ordne nogle ting rent videomæssigt. Jeg må indrømme, at jeg normalt godt kan lide at ankomme halvanden time inden kampen. I dag var vi der en time før, men det fungerede fint, sagde han.

Og Christian Sørensen var ikke ene om at bruge tiden i bussen fornuftigt. Jacob Neestrup reagerede nemlig hurtigt, da Fremad Amagers startopstilling tikkede ind på telefonen. Straks blev de sidste kampopgaver uddelegeret.

- Der var ingen grund til at vente med at give beskeder i forhold til, hvem der skulle markere hvem. Det er klart, at det ikke var optimalt at sidde længere tid i bussen, men det havde 0,000001 promille indflydelse på præstationen, lød det.

Kampen i tal

Fremad Amager - Viborg FF 2-2 (1-1)

Fodbold, 1. division, 30. spillerunde

Mål: 1-0 Reda Rabei (13.), 1-1 Tobias Bech (23.), 2-1 Kristoffer Munksgaard (57.), 2-2 Lars Kramer (87.)

Gule kort: Thor Lange, Fremad Amager - Frederik Brandhof, Christian Moses, Lars Kramer Viborg FF

Viborg FF: Brandon Austin - Alexander Fischer (72. Mikkel Knudsen), Lars Kramer, Jakob Bonde, Christian Sørensen - Jeppe Grønning, Sofus Berger (72. Christian Moses), Frederik Brandhof (59. Jeff Mensah) - Tobias Bech, Mikkel Agger (72. Shelove Achelus), Mads Aaquist


Der var ingen grund til at vente på at komme til stadion i forhold til at give nogle beskeder i forhold til, hvem der skal markere hvem. Det er klart, at det ikke er optimalt at sidde længere tid i bus, men det havde 0,000001 promille indflydelse på præstationen.

Jacob Neestrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce