Annonce
Viborg FF

VFF-træner: Can eller Lucas står på mål i premieren

Jacob Neestrup har taget en beslutning om at vælge Ingvar Jónsson fra til sæonpremieren mod FC Roskilde. Foto: Johnny Pedersen)
Sidste sæsons klare førstevalg Ingvar Jónsson er ude af billedet til at vogte Viborg FF's mål i sæsonpremieren mod FC Roskilde.
Annonce

Viborg: I sidste sæson var Ingvar Jónsson det klare førstevalg i Viborg FF's mål, men i generalprøven mod Skive IK forud for denne sæson i 1. division sad den islandske målmand på tribunen på Energi Viborg Arena.

Og han kommer heller ikke i aktion i sæsonpremieren mod FC Roskilde på fredag. Det slog Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup fast efter opgøret mod Skive IK, som Viborg FF vandt med 1-0.

- Det ligger helt fast, at det bliver Can eller Lucas, som står den første kamp. Ingvar var rigtig uheldig med at være syg på et dårligt tidspunkt, hvor vi spillede mod både Vendsyssel og Horsens inden for få dage, og der skulle han selvfølgelig have stået.

- 45 minutters spilletid på fem uger, hvis vi tager ferien med, er ikke nok til spille første turneringskamp, men derefter er den (målmandskampen, red.) åben igen, sagde Jacob Neestrup.

Så Ingvar er ikke i form på nuværende tidspunkt?

Jo, han er i strålende form. Han har bare været syg på det forkerte tidspunkt.

Står Can og Lucas fuldstændig lige i forhold til at få pladsen på fredag?

- Min eneste kommentar til det er, at vi har tre målmænd, som er meget lige, og så må vi i trænerteamet finde ud af, hvem vi går med i den første kamp.

Ingvar var jo fast mand i sidste sæson. Hvad har ændret sig, siden du siger, at I nu har tre lige målmænd?

- Når Ingvar kun har spillet 45 minutter på fem uger, så er han efter min mening ikke klar til at spille fodbold (om point, red.). Derfor står han ikke på mål i den første kamp, sagde VFF-træneren.

Can Dursun fik første halvleg mod Skive IK.
Annonce

Plads til forbedringer

Jacob Neestrup lægger ikke så meget i lørdagens generalprøve mod Skive IK, men han mente ikke, at han så sit hold ramme det samme topniveau og være lige så stabile i præstationen som i testkampene mod Randers FC, Vendsyssel FF og AC Horsens.

- Træningskampe er én ting, og turneringskampe er noget andet. Vi er glade for, at vi fik en sejr, men der var nogle ting, som vi gerne ville have gjort bedre. Jeg vil godt rose Skive, som er et hold, som mange modstandere kommer til at løbe efter. Det er et boldsikkert hold, som har ambitioner med spillet og kan variere den måde, som det bliver bygget op på. Det drillede os lidt i dag.

- Vores (høje) pres skulle gerne have været noget mere sammenhængende i større dele af kampen. Nogle gange skal man også forsvare lavt, men i dag var der for mange delte meninger om, hvornår vi gjorde hvad. Det skal vi have rettet til, sagde Viborg FF's cheftræner.

Det er på fredag klokken 18 på Energi Viborg Arena, at Viborg FF åbner turneringen med at møde FC Roskilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nej tak til muslimsk bønnekald

Annonce