Annonce
Viborg FF

VFF-træner efter topkamp: Der er virkelig noget i det her hold

Viborg FF pressede Næstved helt i bund, men fik kun uafgjort.
Viborg FF blev hyldet af fansene for indsatsen mod Næstved, selv om topopgøret sluttede 1-1.

Viborg: Højer, Højer, Steffen, Steffen Højer!

Viborg FF's fans på sydtribunen insisterede på at få cheftræner Steffen Højer ned til hyldest efter topkampen mod Næstved.

I det hele taget sang fansene med en sådan passion, at man skulle tro, at Viborg FF havde vundet topkampen mod Næstved.

Sådan var det imidlertid ikke gået. VFF havde med nød og næppe reddet uafgjort 1-1 på en scoring langt inde i overtiden af Jeppe Grønning. Til gengæld havde VFF spillet Næstved helt ned under græstæppet i anden halvleg, hvor den ene chance efter den anden blev misbrugt.

- Jeg kan simpelthen ikke rose spillerne nok for energien, måden at angribe kampen på og ikke mindst sammenholdet. Vi gav aldrig op i den her kamp. Jeg tror, at statistikken viser 24-3 til os, når det handler om skud på mål, og det er klart, at vi skulle have haft mere ud af det end det ene mål, som vi fik. Men det havde været det største tyveri i hele verden, hvis Næstved var taget herfra med tre point, sagde VFF-træner Steffen Højer efter kampen.

Hvordan er det nærmest at blive hyldet af fansene, selv om I ikke vandt?

- Jeg synes, der er ved at komme den rigtige opbakning. I hjemmekampen mod Nykøbing kunne fansene også se et hold, som gjorde alt, hvad det kunne. Det er det, som man kan forlange af spillerne. De kan lave nogle fejl, men der skal være blod på knæene efter en fodboldkamp. Sådan var det også i dag, og det er velfortjent, at spillerne blev hyldet af fansene, som var rigtig gode, sagde Steffen Højer.

Annonce
VFF-spillerne fejrer udligningen i overtiden mod Næstved. Foto: Morten Pedersen

Glæde

Så selv om VFF for fjerde gang i foråret måtte forlade Energi Viborg Arena uden en sejr, så var Steffen Højer klart mere glad end skuffet søndag eftermiddag.

- Det eneste, jeg tænker på, er, at vi igen i dag leverede en meget god præstation. Vi viste virkelig, at der er noget i det her hold. Vi fik noget modgang med det hurtige mål til dem, men i den sidste halve time tromlede vi dem fysisk. Næstveds spillere kunne jo knap nok gå derinde til sidst. Så jeg glæder mig over, at vi fik det ene point. Det skal man, når man scorer fem minutter inde i overtiden, sagde Steffen Højer.

Med det ene point bevarer Viborg FF førstepladsen i 1. division. Både VFF og Silkeborg har 47 point. Næstved følger lige efter med 44 point - og med én kamp i baghånden.

Viborg FF har seks kampe tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vestbadet åbner i pinsen

Annonce