Annonce
Sport

VFF-træner før møde med oprykningsrival: De bedste modstandere giver den bedste træning

Jacob Neestrup glæder sig til at få prøvet Viborg-holdets styrker af mod Esbjerg. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Viborg FF glæder sig til endnu en test mod en stærk modstander. Esbjerg kan nemlig være en direkte konkurrent til en oprykningsplads til Superligaen.

Fodbold: Esbjerg mod Viborg FF.

En kamp, som i foråret 2021 meget vel kan være et møde mellem to hold i indædt kamp om en oprykningsplads.

Men onsdag eftermiddag er der tale om en testkamp på Blue Water Arena i Esbjerg.

- Der er en årsag til, at vi vælger at spille mod hold som Vejle og Esbjerg. Det er fordi, at vi tror på, at de bedste modstandere kan give os den bedste træning, siger VFF-træner Jacob Neestrup.

I onsdagens kamp håber han, at offensiven kan vise ham det samme flow og den samme balance mellem at være boldsikker og kombinationsstærk, men også aggressiv som mod Vejle.

Derudover håber han, at VFF i mødet med Esbjerg flere gange formår at presse højt og hårdt.


Vi skal møde Esbjerg i runde seks, og jeg har en god idé om, at de ser vores første fem kampe, så jeg er ikke bange for at vise dem, hvad vi kan

Jacob Neestrup


Og selv om testen er mod det, som man godt kan tillade sig at kalde en rival til en oprykningsplads, så går VFF-træneren ikke med tanker om at gemme taktiske finesser eller spilleres spidskompetencer onsdag eftermiddag.

- Slet ikke. Ville vi det, så skulle vi have valgt nogle andre modstandere. Vi er ikke en klub, som vil lukke kampe eller den slags. Vi er en klub, som har mange interessenter omkring os i form af fans, medier, sponsorer og en hel by, som følger os. Så vi tester i fuld offentlighed. Det skal man kunne i en moderne klub.

- Vi skal møde Esbjerg i runde seks, og jeg har en god idé om, at de ser vores første fem kampe, så jeg er ikke bange for at vise dem, hvad vi kan, siger træneren.

Annonce

Har vist tænder på transfermarkedet

Også blandt spillerne er der glæde over at skulle møde en modstander, som man skal måle sig med i de kommende måneder, når det går løs i 1. division.

- Det bliver godt at se, hvordan vi står i forhold til Esbjerg. Det er et hold, som kommer fra en helt anden sæson end os.

- Vi har længe været afklaret med, at det blev 1. division igen, så vi har bygget op og har brugt kampe til at bygge videre på vores projekt, mens Esbjerg var ude i nogle grimme kampe i Superligaen og stadig er i gang med at bygge noget op, siger Christian Sørensen.

- Det kan godt være, at de stadig er der, hvor der er tvivl om, hvem der bliver og ikke bliver - men jeg skal da love for, at de har vist tænder på transfermarkedet, hvor de har handlet flot ind. Og derfor bliver det også spændende at se, hvor vi står i forhold til dem, for Esbjerg er et af de mange hold, der gerne vil slås med om oprykningen, siger venstrebacken.

Testkampen spilles onsdag klokken 14.00. Folkebladets sportsredaktør Danni Kristensen er på plads på Blue Water Arena og vil livespeake kampen på viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce