Annonce
Sport

VFF-træner før topkamp i Silkeborg: Vi skal vel score to-tre mål for at vinde

Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup har stor respekt for Silkeborgs offensiv. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Jacob Neestrup glæder sig til torsdagens topkamp i Silkeborg. Han ser begge mandskaber som stærke offensive hold, og forventer, at der skal flere mål til, hvis VFF skal have tre point med hjem.

Fodbold: Rækkens nummer ét gæster rækkens nummer to, når Silkeborg IF torsdag tager imod Viborg FF.

Og det bliver en duel mellem to formstærke mandskaber, som begge har en ambition om at slutte sæsonen på en af de to pladser, som betyder oprykning til Superligaen.

- Det er en meget interessant kamp mellem to gode hold, hvor jeg håber, at vi kan vise os fra vores bedste side. Det er i hvert fald noget, som vi vil gøre alt for, siger cheftræner Jacob Neestrup, som udtrykker stor respekt for Silkeborg-holdet, som i hans øjne har en inspirerende offensiv spillestil.

Annonce

- Silkeborg er et fremragende hold - og det viste de allerede i foråret. Så vi ved, at det her bliver en stor mundfuld. Men jeg tror også, at de tænker det samme om at møde os, siger træneren.

Silkeborg har været særdeles målfarlige på det seneste. 13 mål er det blevet til i de seneste tre kampe i 1. division, så det er en potent offensiv, som VFF skal op mod.

- Vi tror selvfølgelig altid på, at vi kan holde nullet, men jeg tror, at vi skal gå til kampen med en indstilling om, at vi måske skal lave to-tre mål for at vinde. Men det er vi heldigvis også gode til, siger Viborg-træneren, som flere gange undervejs i interviewet bruger ordet modig om den måde, som VFF skal agere i kampen.

- Vi skal være modige når vi presser, når vi forsvarer og når vi angriber. Det vil give os de bedste forudsætninger for et godt resultat, siger han.


Vi tror selvfølgelig altid på, at vi kan holde nullet, men jeg tror, at vi skal gå til kampen med en indstilling om, at vi måske skal lave to-tre mål for at vinde

Jacob Neestrup, Viborg FF-træner


VFF har kun scoret et mål færre end Silkeborg og har også haglet mål ind - men betyder det så, at der er et fodboldmæssigt festfyrværkeri i vente?

- Det er i hvert fald et opgør mellem to hold, som har været målfarlige gennem lang tid - og det er et opgør, som jeg i hvert fald glæder mig lidt ekstra til, siger Jacob Neestrup, som tror, at det kan blive en kamp som kommer til at veksle rigtig meget mellem tålmodigt spil - og meget direkte spil.

Fokuserer på egne styrker

Kampen skal spilles på kunstgræs, og kampe på det underlag kræver, at presset virkelig skal lykkes, hvis man skal pille bolden fra modstanderen.

Vekselvirkningen mellem et højt pres og perioder, hvor VFF møder modstanderen tættere på eget mål fungerede ganske fint mod Fremad Amager, og det skal helst lykkes igen i Silkeborg, hvis der skal point med hjem.

Ellers tænker Jacob Neestrup mest af alt på sit eget holds styrker omend han har noteret sig, at en spiller som Magnus Mattson er i storform for Silkeborg.

Viborg FF-defensiven får noget at se til i torsdagens møde med Silkeborg. Arkivfoto: Johnny Pedersen

- Men det er præcis som det plejer at være. Vi har respekt for modstanderens stærkeste spillere og har set nærmere på dem. Det gør vi altid. Fremad Amager havde også en fem-seks spillere, og i den kamp lykkedes det os at tage dem ud - og det kan vi gøre igen mod Silkeborg, siger han.

VFF spiller i Silkeborg torsdag aften klokken 18.00 - og allerede søndag klokken 14.00 går det løs i Hvidovre, men den korte tid mellem kampene kommer ikke til at få en indflydelse på, hvordan VFF griber torsdagens kamp an.

- Vi skænker ikke søndag en tanke før vi møder ind fredag morgen. Det handler om, at vi skal have et godt resultat i Silkeborg - og intet andet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce