Annonce
Viborg FF

VFF-træner havde kun et kritikpunkt - skarpheden manglede

Lars Friis savnede skarphed - for der var chancer nok til flere mål i Køge. Arkivfoto: Morten Pedersen
Lars Friis så igen en solid præstation. Og han så sit hold skabe det, som burde være nødvendigt til at hente en sejr. Han savnede dog skarpheden i de afgørende situationer.

Fodbold: Så har Lars Friis også prøvet at sætte point til i sin tid som træner for Viborg FF.

Søndagens udekamp i Køge endte 1-1 - og cheftræneren skulle ikke bruge lang tid på at lede efter et svar på, hvorfor VFF kun kunne tage et enkelt point med hjem fra den første slutspilskamp.

- Vi var ikke skarpe nok, og så er den faktisk ikke længere, sagde cheftræneren, der havde nået at granske kampstatistikken før interviewet med folkebladets udsendte.

- Vi producerede alt, hvad der skulle til. Så vi kan ikke klage over vores præstation. Vi havde 21 skud på mål og tillod til kun seks. Og HB Køge havde kun en enkelt chance udover den, som de scorede på. Omvendt havde vi fire-fem kæmpe chancer, sagde Lars Friis.

Udover flere ret store chancer, så havde træneren set sit hold have mange gunstige situationer, hvor spillerne tog forkerte beslutninger.


Vi var ikke skarpe nok, og så er den faktisk ikke længere

Lars Friis, cheftræner Viborg FF


- Der var situationer, hvor vi sparkede fra dårlige vinkler - og hvor vi godt kunne have spillet chancerne større. Det handlede om det rette beslutninger og lidt koldblodighed. Det er nok det bedste svar, som jeg lige kan give, sagde træneren, som ellers ikke rigtig havde noget at udsætte på præstationen, der i hans øjne igen var bundsolid - denne gang rakte den dog blot til et enkelt point.

Annonce

Glad for trykket stemning

Lars Friis og kompagni havde håbet på en flyvende start på slutspillet, men nu blev starten i stedet halvlunken.

- Vi vil vinde hver gang, og stemningen i omklædningsrummet er som om, at vi har tabt. Men det er bare dejligt, at vi har en kultur, hvor vi er hamrende skuffede over kun at komme afsted med ét point på udebane, sagde træneren, som hverken mente, at han havde grund til panderynker eller panik.

Heller ikke angående skadessituationen. Frans Putros udgik under opvarmningen, mens Alassana Jatta blev støttet fra banen efter en time.

Frans Putros følte sig ikke helt på toppen og overlod derfor pladsen til Frederik Brandhof, mens Lars Friis efter kampen ikke var klar over, hvad der var sket med Jatta.

Kampen i tal

HB Køge-Viborg FF 1-1 (1-1)

Fodbold, 1. division, oprykningsslutspil

Mål: 1-0 Nicholas Marfelt (6.), 1-1 Jakob Bonde (29.)

Gule kort: Oliver Sonne, Mark Gundelach, Lasse Petry, HB Køge. Tobias Bech, Christian Sørensen, VFF

Viborg FF: Lucas Lund - Frederik Brandhof, Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen - Jeppe Grønning, Jakob Bonde, Justin Lonwijk (72. Mads Aaquist) - Tobias Bech (72. Davit Skhirtladze), Sebastian Grønning, Alassana Jatta (59. Serge Deble)

Dommer: Mostafa Seyfi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce