x
Annonce
Sport

VFF-træner inden møde med jyllandsseriehold: Vi skal være bedre hele vejen igennem

Jacob Neestrup vil se sine spillere vise, at de er på et langt højere niveau end de spillere, de kommer til at stå overfor. Foto: Morten Dueholm
Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup vil se sine spillere overmatche FC Sønderborg, når holdet tirsdag drager til Sønderjylland for at spille sig videre i pokalturneringen.

Viborg: Torsdag klokken 13.00 er der lodtrækning til pokalturneringens tredje runde - og det vil være en af de helt store pokalsensationer, hvis ikke VFF er med i bowlen på torsdag.

Modstanderen i anden pokalrunde er jyllandsserieholdet FC Sønderborg. Et hold, som med en målscore på 4-18 har tabt sæsonens fem første kampe i landets femtebedste række.

Træner Jacob Neestrup mener heller ikke, at han behøver at bruge mange ord på at beskrive tirsdagens opgave.

- Skal vi ikke bare sige, at det er en kamp, som vi skal vinde. Længere er den ikke. Vi skal bare være bedre hele vejen igennem, siger VFF-træneren, som vil se sine spillere vise, at man fysisk, spillemæssigt og taktisk er på et langt højere niveau en modstanderen.

Der er dog altid bananskræller, som det store hold kan glide i. VFF kommer med noget nær garanti til at møde et hold, som står meget lavt, og som derfor skal åbnes.

- Vi ved, at der altid er en overraskelse eller to i pokalturneringen, men vi skal sørge for, at det ikke bliver os. Og vi skal være ærlige nok til at sige, at vi er markant bedre end dem og ikke undervurderer opgaven, siger træneren.

VFF kommer tirsdag til at stille med et hold med en god blanding af rutine og yngre kræfter.

- Vi har en stor trup, så vi skal bruge truppen i sådan en kamp her. Og i de næste par uger vil vi rotere lidt, da vi har et rimelig hårdt program med en del kampe, siger VFF-træneren.

En del spillere får lov til at blive hjemme i Viborg. Blandt andet den nye angriber Albion Avidjaj, som får lov til at gennemføre en hård tirsdagstræning i stedet for at tage med til pokalkamp i Sønderjylland.

- Vores vurdering er, at han skal have lov til at have en rigtig god træning, hvor han får lov til at arbejde igennem, siger Jacob Neestrup, som har både Mikkel Agger og Alassana Jatta med til kampen i Sønderborg, og han håber naturligvis at begge angribere kan få sendt nogle bolde i kassen i den kamp.

- Jeg håber i hvert fald, at de går ind med en ambition om at de scorer, så det vil helt sikkert betyde noget, at vi kan få angribere og offensive spillere i det hele taget på tavlen, siger han.

Annonce

Skal vi ikke bare sige, at det er en kamp, som vi skal vinde. Længere er den ikke. Vi skal bare være bedre hele vejen igennem.

Jacob Neestrup, cheftræner

Mental udfordring

Christian Sørensen ved godt, at der venter VFF en lidt speciel opgave i Sønderborg, men han tror på, at det kan blive en god kamp.

- Forhåbentlig glæder de sig ligesom vi gør. Den slags kampe er altid sjove. Jeg har aldrig været i Sønderborg for at spille før, og jeg synes altid, at det er hyggeligt at komme ud og spille på nogle lidt andre stadions end de sædvanlige, så jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig spiller os videre, siger venstrefodsspilleren.

- Det er oppe i hovederne at udfordringen er til sådan en kamp. Hvis vi bare er der, så bør vi være gode nok til at spille os videre. Men det bør heller ikke være noget problem - der er mange spændende kampe, og vi er mange spillere på holdet, som gerne vil vise sig godt frem, siger han.

Nogle af de unge spillere kommer til at få chancen i tirsdagens pokalkamp. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vi passer på hinanden

Annonce