Annonce
Sport

VFF-træner om elendigt græstæppe på hjemmebanen - pinligt

Jacob Neestrup var alt andet end tilfreds med banens tilstand på Energi Viborg Arena. Foto: Johnny Pedersen
Viborg FF-træner Jacob Neestrup var glad for sejren i en tung kamp mod Hobro. Men han var tydeligt irriteret over, at kampen skulle foregå på et mildt sagt elendigt græstæppe på Energi Viborg Arena
Annonce

Fodbold: Viborg FF vandt fredag 2-1 over Hobro.

Den del var alle i VFF-lejren tilfredse med.

Træner Jacob Neestrup havde allerede i optakten til kampen forklaret, at han forventede, at det blev en tung omgang - og det fik han ret i.

- Det blev akkurat tungt - og det kan næsten ikke blive andet på det græstæppe. Vi er en top 14-klub i Danmark - og vi vil gerne være i top 10. Men så nytter det altså ikke, at vi stiller op med sådan en bane - det er pinligt, sagde træneren.

- Der var ikke engang en mand, som i pausen prøvede at gøre lidt ved den - og så vil det blive, som det blev. Så vi må jo undskylde over for de folk, som kommer for at kigge. Spillet kan ikke blive bedre på sådan noget - men det må vi se, om vi kan få løst, sagde Jacob Neestrup.

Annonce

Mental styrke - ikke held

Udover banen, så kæmpede VFF også mod et Hobro-hold, som i trænerens øjne er stærkere end den aktuelle placering i tabellen.

Derfor så han også en jævn og tæt kamp.

- Jeg synes dog, at vi var et lille hak bedre end Hobro frem til vores scoring, hvor linjedommeren, så også blev skadet (hvilket gav cirka 10 minutters pause, red.). Så der kunne man godt forsvare, at vi førte selv om vi havde sværere ved at skabe chancer, end vi plejer at have, sagde træneren, som roste Hobros defensive organisation.

Han følte, at VFF holdt Hobro væk fra chancer - udover udligningen.


Vi er en top 14-klub i Danmark - og vi vil gerne være i top 10. Men så nytter det altså ikke, at vi stiller op med sådan en bane - det er pinligt

Jacob Neestrup, Viborg FF-træner


- Men efter de 10 minutter pause, så blev vi fuldstændig tromlet tilbage. Og der lå det bestemt ikke i kortene, at vi skulle vinde. Så på baggrund af slutningen af kampen, så kan jeg godt forstå, hvis Hobro ærgrer sig, men set over hele kampen, så synes jeg godt, at man kan forsvare, at vi vandt med et enkelt mål - men vi er også store nok til at sige, at uafgjort også havde været fair, sagde træneren.

Han har flere gange tidligere afvist at tale om held eller uheld - og han mente netop, at en kamp som fredagens, hvor det lykkedes VFF at få tre point med fra en tæt og svær kamp beviste netop det.

- Djævlens advokat vil nok sige, at det var lidt heldigt, men det er altså ikke heldigt, når det sker igen og igen.

- Vi er mentalt stærke, tror på det og gør vores ting. Jeg synes ikke, at det var en decideret dårlig dag, men uanset hvad, så spiller vi altså bare kampene helt færdige - også når vi er under pres, sagde træneren.

Sandet stod op om spillerne når de sparkede, banen var løs og glat i toppen - og den var så ujævn, at det var svært at spille pasningsspil. Foto: Johnny Pedersen

Kampen i tal

Viborg FF-Hobro 2-1 (0-0)

Fodbold, 1. division, 12. spillerunde

Mål: 1-0 Tobias Bech (70.), 1-1 Mads Hvilsom (81.), 2-1 Tobias Bech (90.)

Gule kort: Frederik Brandhof, Jeppe Grønning, Viborg FF. Mathias Haarup, Hobro

Dommer: Jacob Karlsen

Viborg FF: Patrik Gunnarsson - Frans Putros (97. Alexander Fischer), Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen - Jeff Mensah (97. Lorenzo Gordinho), Jeppe Grønning, Frederik Brandhof - Magnus Kaastrup (69. Mads Aaquist), Sebastian Grønning, Younes Bakiz (63. Tobias Bech)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce