Annonce
Fodbold

VFF-træner om fravær: Det bliver forfærdeligt

Jacob Neestrup har karantæne og kan ikke stå i spidsen for sit hold, når Viborg FF søndag møder Nykøbing FC på hjemmebane. Arkivfoto: Morten Pedersen
Jacob Neestrup kommer ikke til at guide spillerne under Viborg FF's søndagskamp mod Nykøbing FC. Han har karantæne, og selv om fraværet ikke fylder alverden i forberedelserne, så forventer træneren, at han vil have det forfærdeligt, når bolden ruller på Energi Viborg Arena.

Viborg: To dage før kampen mod Nykøbing FC stod Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup i spidsen for træningen, som han plejer at gøre. Men på søndag på Energi Viborg Arena bliver alt ikke, som det plejer at være.

Jacob Neestrup har nemlig karantæne, og det kaster bolden over til assistenttræner Nickolai Lund, som sammen med målmandstræner Jesper Christiansen skal føre de taktiske forberedelser ud i livet.

Når det handler om forberedelserne til kampen, ændrer karantænen dog ikke på noget for VFF-træneren.

- Jeg forbereder mig på præcis samme måde i forhold til træninger og gameplan. Der vil nok være enkelte personer, som får nogle lidt anderledes roller på bænken og tribunen under kampen, og vi vil på forhånd gå forskellige scenarier igennem. Så det er egentlig bare nogle praktiske ting under kampen i forhold til kommunikation med spillerne, som vi skal være helt skarpe på, men det er vi også, sagde Jacob Neestrup efter fredagstræningen.

Der er imidlertid ingen tvivl om, at det vil være hårdt for Jacob Neestrup, at han ikke kan følge med, når kampen bliver fløjtet i gang.

- Det bliver helt forfærdeligt. Jeg har jo svært ved at holde mig i ro nogle gange, når jeg er på bænken, så det bliver bestemt ikke rart, når jeg ikke kan påvirke noget. Jeg har jo også en smag af dårlig samvittighed, fordi jeg har gjort noget, som jeg ikke skulle have gjort. Men det må jeg æde, sagde Jacob Neestrup.

Det er var i anden halvleg mod FC Fredericia, at Jacob Neestrup blev præsenteret for et rødt kort af kampens dommer. Det skete efter en situation, hvor Neestrup henvente sig til fjerdedommeren og højlydt gav udtryk for, at der burde have været fløjtet for en forseelse begået mod Frederik Brandhof.

Kampen mellem Viborg FF og Nykøbing FC går i gang på søndag klokken 15.

Det var inden deadline for denne artikel ikke oplyst, hvor lang karantæne Jacob Neestrup har fået.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce