Annonce
Sport

VFF-træner så angribere tanke selvtillid

Steffen Højer så sit hold hente en kæmpesejr mod Kjellerup IF fra 2. division. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Kjellerup: Viborg FF's træner Steffen Højer kunne onsdag aften se sit hold udradere Kjellerup IF fra 2. division med 9-1.

Et resultat, som fremkommer yderst sjældent i moderne fodbold, når to divisionshold møder hinanden.

Var Kjellerup en modstander, som gav dig det, du havde håbet på?

- 9-1 er jo meget, og vi har haft andre kampe mod Kjellerup, hvor vi har været tættere på hinanden. Man kan sige, at i 8-10 minutter i første halvleg og lidt længere tid i anden halvleg kunne man se, at Kjellerup er et fint fodboldhold, når vi ikke spiller på 100 procent. Derfor er det så vigtigt, at vi er helt oppe at ringe hele tiden, og når vi var det, så var vi klart bedre end Kjellerup, sagde Steffen Højer efter storsejren.

Steffen Højer havde to rigtig skarpe angribere mod Kjellerup. Mikkel Agger scorede hattrick i første havleg, mens Andreas Albers gjorde ham kunststykket efter i anden halvleg, og det var noget, som glædede VFF-træneren.

- Aggers mål var lidt kedelige, fordi det blandt andet var et par riposter, men det er sådanne mål, som en rigtig angriber også laver. Albers kom flot til vejrs, og han havde også et flot lob over målmanden, så det var rigtig fint for dem begge at få banket nogle mål ind. Det gælder i øvrigt også de andre, som fik scoret, sagde Steffen Højer.

Steffen Højer bed ud over de mange mål mærke i flere gode angrebsmønstre, som VFF diskede op med. Derudover fik spillerne nogle meter i benene, og der var ingen skader - ud over det lille uheld som Simon Trier var udsat for i slutningen af første halvleg, hvor han slog en finger af led og måtte udgå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce