Annonce
Viborg FF

VFF-træner: Ugen er blandt andet blevet brugt til en genopfriskning

Jacob Neestrup har i ugens løb brugt tid på at genopfriske nogle af de ting, som gik galt i udekampen mod HB Køge. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF skal finde tilbage til det, som har virket godt tidligere. Derfor er træningsugen blandt andet blevet brugt til at genopfriske offensive og defensive principper.
Annonce

Viborg: Viborg FF og Næstved har allerede krydset klinger to gange i dette efterår - og fredag går det så løs igen.

Og med det seneste møde for blot nogle uger siden vil det betyde, at de to hold har haft mulighed for at lære hinanden bedre at kende, men spørgsmålet er så om, hvilket hold og hvilken træner, der har lært mest af de første møder.

- Det er lige for begge hold. Men det vil jo betyde, at vi i hvert fald har et ret godt kendskab til nogle af de situationer, som kan opstå på banen - både på godt og ondt. Så det ville være dumt, hvis vi ikke tog udgangspunkt i de to kampe, som vi allerede har spillet mod Næstved, siger Jacob Neestrup.

For ham har træningsugen blandt andet handlet om at få evalueret nederlaget til HB Køge. Efter den kamp kaldte han det selv VFF's dårligste præstation i denne sæson, men det var mest i begyndelsen af ugen, at den kamp fyldte noget.

- Vi har som altid evalueret kampen. Og vi er nået frem til, at vi kan være tilfreds med de første 20 minutter, hvor vi uden at være prangende var det hold, som satte sig på kampen. Men herfra åbnede vi for meget op og blev for sårbare på omstillinger og på dybe bolde i bagrummet, hvilket vi ellers tidligere har været gode til at løse - så vi har fået genopfrisket nogle principper i vores spil, siger træneren.

Det er efterhånden ved at være længe siden, at sæsonen begyndte med træningskampe i begyndelsen af juli. Siden da er der blevet spillet mange kampe og trænet meget, så slitagen begynder også at dukke op hos spillerne.

- Men sådan er det helt sikkert alle steder, så det skal ikke være en undskyldning for noget som helst. Det er lige for alle hold, siger Jacob Neestrup.

Annonce
Annonce
Viborg

Afgørelsens time for Tange Sø er nær

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Sport

Afgørende aften forude ? - Viborg FF-træner har stor respekt for vanvittigt godt omstillingshold

Annonce