Annonce
Viborg FF

VFF-træner: Vi kunne have lukket kampen - skade er streg i regningen

Mads Aaquist slog skulderen og måtte lade sig udskifte. Nu venter en længere fodboldpause. Foto: Morten Dueholm
Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup mener, at Viborg FF kunne have lukket kampen med et mål på én af de chancer, som hjemmeholdet skabte i begyndelsen af anden halvleg mod Vendsyssel FF. Han ærgrer sig over udligningen sent i kampen og kalder skaden til Mads Aaquist for en streg i regningen.

Viborg: Viborg FF fik lige den start, som hjemmeholdet kunne ønske sig mod Vendsyssel FF. Frederik Brandhof var på pletten efter blot fire minutter, men de grønblusede kunne ikke holde fast og tabte grebet om kampen i løbet af anden halvleg. Wessam Abou Ali udlignede, og så sluttede forestillingen 1-1.

- Jeg synes, at vi spillede en fornuftig første halvleg og var ret beset også lidt bedre end dem. Vi havde et fint tempo med bolden, men dog var det en chancefattig kamp i begge ender før pausen, sagde Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup.

I kom også godt i gang med anden halvleg. Hvad skete der efterfølgende?

- Det er jo så svært at sige, og jeg tror aldrig, at vi finder et svar på det. Men vi kom til at stå for dybt i for lang tid, og vi manglede at have periode på bolden, hvor vi kunne knække deres momentum. Vi havde to-tre gode muligheder i begyndelsen af anden halvleg, hvor vi kunne have lukket kampen, og når jeg ser kampen igen, så tror jeg, at jeg vil se, at vi gjorde mange ting godt i de første 60 minutter.

Nu er I stadig otte point foran Vendsyssel i stillingen. Er uafgjort et okay resultat for jer?

- Resultatet er godkendt, men det er klart, at når vi førte 1-0 et kvarter før tid, så ville vi gerne have vundet kampen. Og vi spiller altid for at få tre point på vores hjemmebane, hvor vi har følt os trygge.

Jeres nye målmand, Ellery Balcombe, stod jo glimrende, men var så på en lille skovtur i forbindelse med Vendsyssels mål. Hvad siger du til det?

- Nej, det synes jeg ikke, at han var. Det var jo lige før, at chancen var blevet større, hvis han var blevet inde i målet. Så kunne han (Emmanuel Ogude, red.) jo nærmest være løbet ind imod ham. Vi skulle bare have forsvaret vores felt - længere er den ikke.

Mads Aaquist måtte lade sig udskifte efter 20 minutter. Han tog sig til skulderen. Hvad er der sket?

- Jeg må jo ikke sige noget ifølge de nye regler (om personoplysninger, red.). Men han slog armen, og han er nok først til rådighed igen tidligst i november. Det er en streg i regningen, sagde Jacob Neestrup.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Mads Aaquist, da han ved slutfløjt havde forladt Energi Viborg Arena.

Kampen i tal

Viborg FF - Vendsyssel FF 1-1 (1-0)

Fodbold, 1. division

Mål: 1-0 Frederik Brandhof (4.), 1-1 Wessam Abou Ali (74.)

Advarsler: Jeppe Grønning (Viborg FF), Rasmus Vinderslev (Vendsyssel)

Tilskuere: 2067

Viborg FF's startopstilling: Ellery Balcombe - Alexander Fischer, Lars Kramer, Nikko Boxall, Jakob Bonde, Christian Sørensen - Jeff Mensah (63. Christian Sivebæk), Jeppe Grønning, Frederik Brandhof, Mads Aaquist (20. Emil Scheel) - Mikkel Agger (77. Christian Moses)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce