Annonce
Sport

Se målene: VFF vandt hård kamp - indskiftet teenager sørgede for tre point

Tobias Bech scorede begge mål, da Viborg FF fredag aften slog Hobro med 2-1. Foto: Johnny Pedersen
Indskiftede Tobias Bech blev dagens mand for Viborg FF. Med to mål sørgede teenageren for sejren i en hård hjemmekamp mod Hobro.
Annonce

Fodbold: Forskellen på Viborg FF og Hobro fredag aften hed Tobias Bech.

Teenageren blev sat på banen efter en time, og med to klassemål sørgede han for, at VFF kunne sætte yderligere tre point ind på kontoen efter en 2-1-sejr i en virkelig hård styrkeprøve.

Banen på Energi Viborg Arena virkede løs og sandet i overfladen, hvilket kunne ses fra første fløjt.

Sandet stod op når spillerne sparkede - og hele første halvleg igennem var der mange spillere, som gled i den løse overflade.

Det så ud til at passe Hobro ganske fint. Gæsterne prøvede nemlig at presse på fra start med lange bolde frem mod VFF-defensiven, som dog stod bundsolidt og holdt Hobro væk.

Der skulle gå lidt inden kombinationerne begyndte at køre hos hjemmeholdet. Men da det skete gav det med det samme gode situationer. Både Younes Bakiz og Mads Kaastrup kunne udfordre Hobro-defensiven med fart, men det blev ikke rigtig gjort farligt, da den sidste aflevering eller afslutningen kiksede.

Bakiz havde en god situation, men fik sin afslutning blokeret. VFF havde også et par fine gennembrud på kanterne, men Hobro forsvarede sig godt.

Det var tydeligt, at det pressede Hobro når det lykkedes VFF at spille med fart og få sat pasningerne sammen. Det gav flere gode situationer omkring Hobro-feltet, men VFF formåede ikke at gøre det rigtig farligt - og det lykkedes i det hele taget for sjældent for VFF at spillet ordentligt sammen.

I den anden ende var det primært via dødbolde, at Hobro stressede VFF-defensiven. Det blev til et par løse returbolde, men ellers kom heller ikke Hobro til noget nævneværdigt.

Dermed sluttede en lidt halvkedelig første halvleg uden scoringer.

Annonce

Indskiftere blev afgørende

Anden halvleg var også lidt af en dødsejler. VFF prøvede at presse på og spille hurtigt, men hver gang chancen skulle gøres stor kiksede det - eller Hobros defensiv kom i vejen.

Og i den anden ende havde Hobro ikke rigtig noget at skyde med udover dødboldene, som VFF også forsvarede sig godt på.

Der måtte nyt blod på banen - og det kom i form af Tobias Bech, som afløste Younes Bakiz. Og det blev det lokale stortalent, som brød dødvandet.

Kampen i tal

Viborg FF-Hobro 2-1 (0-0)

Fodbold, 1. division, 12. spillerunde

Mål: 1-0 Tobias Bech (70.), 1-1 Mads Hvilsom (81.), 2-1 Tobias Bech (90.)

Gule kort: Frederik Brandhof, Jeppe Grønning, Viborg FF. Mathias Haarup, Hobro

Dommer: Jacob Karlsen

Viborg FF: Patrik Gunnarsson - Frans Putros (97. Alexander Fischer), Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen - Jeff Mensah (97. Lorenzo Gordinho), Jeppe Grønning, Frederik Brandhof - Magnus Kaastrup (69. Mads Aaquist), Sebastian Grønning, Younes Bakiz (63. Tobias Bech)

VFF fik spillet forbi Hobro-presset - Brandhof vendte på midten og spillede bolden ud til Putros, som fandt Tobias Bech. Han tog et par træk mod sin modstander og fyrede af med sit dødbringende venstreben - og så gik bolden ellers ind via den fjerneste stolpe.

Desværre for kampens rytme opstod der herefter en ufrivillig pause, da den ene linjedommer blev skadet og måtte udskiftes.

Det betød, at der gik flere minutter, hvor spillerne måtte holde sig varme i kulden, mens der blev fundet en løsning.

Hobro var mest skarpe, da spillet endelig kom i gang igen. VFF faldt for langt tilbage og overlod initiativet til Hobro, som pressede på - og det gav hurtigt pote, da et indlæg fandt frem til Mads Hvilsom, som stangede udligningen i nettet.

Og det var Hobro, der var mest klar efter den lange pause. VFF'erne virkede låste - og det var gæsterne, som forsøgte sig bedst, mens VFF slet ikke kunne få noget til at hænge sammen.

Men på banen var der altså en teenager, som havde tænkt sig at stjæle rampelyset. VFF fik endelig spillet bolden fremad. Mads Aaquist kombinerede godt og fandt Tobias Bech, som lavede lækre ting på et lille område i feltet. Han slap fri og trillede i det 90. minut bolden ind til 2-1 til VFF.

Problemet for VFF var, at den lange pause, hvor linjevogteren skulle skiftes gav 10 minutter tillægstid - så der var lang vej igen.

VFF forsvarede sig dog godt - og på en aften, hvor det ikke nødvendigvis kørte spillemæssigt lykkedes det altså at hive tre point hjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce