Annonce
Sport

VHK-fans samledes om storskærmen

Omkring 35 fans kunne juble over Ann Grete Nørgaard og de andre VHK-spilleres præstation i Rusland via en storskærm i Funhall. Foto: Johnny Pedersen

35 VHK-fans havde fundet vej til Funhall i Viborg, hvor kampen mellem Kuban og Viborg HK i EHF Cuppen blev vist på storskærm.

Viborg: - Kom så Viborg, nu skal vi sejre. Kom så Viborg, nu skal vi sejre.

Der er måske langt til Rusland, men omkring 35 af Viborg HK's mest engagerede fans formåede alligevel at banke en god stemning sammen.

På en storskærm i Funhall i Viborg kunne de følge kampen, og det gjorde fansene med stor entusiasme. Og stemningen blev bestemt ikke dårlige af, at Viborg HK i anden halvleg trak fra og endte med at vinde kampen.

Lydbilledet fra håndboldhallen var også taget til Funhall, hvor en af de fremmødte VHK-fans agerede stadionspeaker efter en af fløjen Ann Grete Nørgaards ni scoringer.

- Og det var nummer 23 fra Viborg. Ann Grete...

- Nørgaard - alias AG, lød svaret fra de øvrige fans.

På samme måde blev der jublet, når VHK nettede. Buhet når Kuban scorede. Og grinet højlydt, når den russiske hidsigprop af en træner i form af Trefilov gik løs på sine spillere i verbale og fysisk udfoldelser.

Stemningen blev hellere ikke dårligere, da baren proklamerede halv pris på øl, hvis det endte med en Viborg-sejr i Rusland.

Og det blev det som bekendt. 31-27, og så kunne de fremmødte VHK-fans langsomt drosle hjemover i hvert sit tempo - alt efter hvor mange efter-kampen-øl, der lige skulle indtages.

Annonce
Sådan! Viborg HK scorede 31 gange i Rusland, og hvert mål blev efterfulgt af jubel. Foto: Johnny Pedersen
VHK-fansene kunne glæde sig over en kold øl til halv pris efter kampen grundet sejren i Rusland. Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce