Annonce
Sport

VHK-fløj gik målamok i testsejr

Ann Grete Nørgaard scorede 15 gange i Viborg HK's seneste testkamp. Arkivfoto: Morten Stricker

Ann Grete Nørgaard scorede hele 15 mål, da Viborg HK torsdag aften besejrede ungarske Budaörs i en testkamp.

Ungarn: Viborg HK - og i særdeleshed Ann Grete Nørgaard virker til at være ved at finde formen forud for de betydende kampe, der begynder om en lille uge.

Torsdag aften besejrede Viborg HK det ungarske hold Budaörs med 34-28 i en testkamp i forbindelse med en træningslejr i Ungarn.

Venstrefløjen Ann Grete Nørgaard scorede hele 15 mål undervejs i kampen, hvilket cheftræner Allan Heine så som et godt billede på, at VHK's spil fungerede som det skulle.

- Når hun scorer så mange mål, så er det et bevis på, at spillet kører godt og vi får presset vores modstander på den rigtige måde, sagde cheftræneren.

Det var en kamp, hvor der virkelig var mange angreb og mange mål. Ved pausen førte VHK med 19-17 efter en halvleg, hvor træneren så offensiven og kontrafasen være disciplineret, velovervejet og velfungerende, mens defensiven havde svært ved at håndtere de ungarske skytter og fløje.

VHK fik dog rettet til i pausen og i anden halvleg efterlod holdet ingen tvivl om, hvilket hold, der var det stærkeste.

- Det var virkelig godt at se, at vi mod en ukendt modstander formåede at indstille os og rette ind defensivt. Og vi lykkedes virkelig med det, som vi gerne ville, sagde cheftræneren, som også glædede sig over, at han for første gang i sæsonen kunne give spilletid til højrefløjene Anne Sofie Filtenborg og Stine Andersen.

Annonce

Den rigtige vej i det rigtige tempo

Testkampen var VHK femte og sidste inden det næste fredag går løs med en pokalkamp ude mod TTH Holstebro.

Og Allan Heine føler, at holdet udvikler sig stille og roligt i den rigtige retning.

- Vi er inde i en god proces, hvor man kan se, at pigerne har taget konceptet til sig. Det er ikke helt nyt, men vi er blevet mere præcise og tydelige på de ting, som vi gerne vil.

- Der er stadig mange ting, som vi skal blive bedre til i begge ender - og også imellem felterne, men vi flytter os fint fremad og i et fint tempo, sagde cheftræneren.

Viborg HK-Budaörs 34-28 (19-17)

Håndbold, træningskamp, kvinder

Mål for Viborg HK: Ann Grete Nørgaard 15, Stine Bodholt 5, Moa Høghdahl 4, Pauline Bøgelund 2, Ida Marie Dahl 2, Line Uno 2, Anne Sofie Filtenborg 1, Kristina Jørgensen 1, Carin Strömberg 1, Julie Thinggaard 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce