Annonce
Sport

VHK-fløj: Træls - men lærerig oplevelse

Ann Grete Nørgaard håber, at nederlaget til Storhamar kan skærpe holdet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Viborg: Den rutinerede venstrefløj Ann Grete Nørgaard begyndte kampen mod Storhamar på bænken.

Herfra kunne hun se holdet få en skrækkelig start, hvor hjemmeholdet slet ikke ramte noget, mens Storhamar ramte det hele. Den tidligere VHK-målvogter Chana Masson greb den første afslutning fra ellers velskydende Kristina Jørgensen og det var som om, at det tog en smule af modet fra det unge VHK-hold.

Da holdet endelig havde fået lidt fat endte det alligevel med, at tingene ikke rigtig ville flaske sig - og så blev det til en gedigen endefuld på 36-26.

- Det var uskarpt, men det er også typisk for os, at når det går galt - så går det helt galt. Så det var en træls oplevelse, som vi må lære af. Vi fik i hvert fald lavet nogle fejl - og det var trods alt bare en træningskamp, sagde Ann Grete Nørgaard.

- Jeg håber da, at det skærper os. Storhamar gjorde det, som de er gode til, mens vi måske endnu ikke helt ved, hvad vi er gode til. Det er naturligt - og det er sådan noget, som man bruger opstarten på. Det er træls at tabe med 10 mål, men det kan på sigt ende med at være godt givet ud i forhold til lærepenge fra den her kamp, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce