Annonce
Viborg HK

VHK-keeper vil drømme onde drømme om svensk dynamitarm

Anna Kristensen vidste godt, at Johanna Westberg ville være godt skydende. Foto: Morten Dueholm
Johanna Westberg scorede 13 gange lørdag eftermiddag, men Viborg HK var forberedte på, at svenskeren ville køre træt sidst i kampen.
Annonce

Viborg: Johanna Westberg var ene kvinde ved at slide to point med hjem fra Vibocold Arena.

13 mål - heraf fire på straffekast - fik den svenske skytte fra Nykøbing Falster sendt ind bag VHK-keeperne.

Landsmanden Carin Strömberg kaldte det for ren svensk dynamit. Og VHK-målvogteren Anna Kristensen er sikker på, at hun ikke vil have det godt med at blive mindet om Nykøbing-spilleren lige foreløbigt.

- Jeg vil nok have det dårligt, hvis jeg blev vækket i nat og nogle mindede mig om hende, for hun var godt nok god i dag. Man kunne godt se, at hun nu har haft en december til at træne igennem efter hendes graviditet. Vi havde forberedt os på hende, for vi vidste, at hun nok skulle komme bragende på et tidspunkt, men det gjorde hun da godt nok også i dag, sagde VHK-målvogteren, som dog fik reddet et par vigtige skud fra svenskeren i den dramatiske slutfase.

- Og så var det fint, at vi fik lukket ned for alle de andre, så vi vidste, at det skulle komme fra hende. Og det var også derfor, at vi trak fra til sidst, hvor hun måske var kørt lidt træt.

- Men jeg vil nok lige se lidt ekstra video inden næste gang, vi skal møde hende. For jeg skal have reddet flere af hendes bolde, sagde målvogteren.

Annonce

Mandsopdækning var ikke inde i billedet

Cheftræner Jakob Vestergaard havde på forhånd stor respekt for Johanna Westberg, men vidste også godt, at hun næppe vil kunne holde kadencen i alle 60 minutter.

- Hun var bare godt skydende i dag. Men i anden halvleg var vi klar på, at det var hende, som vi skulle have styr på. Vi overvejede ikke at gå frem til hende, da Kristina Kristiansen så ville boltre sig sammen med bevægelige Lagerquist på stregen - og så forventede jeg også, at Westberg blev træt mod slutningen af kampen, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce