Annonce
Sport

VHK-profil om nej til tilskuere: Blev rigtig ked af det

Viborg HKs Kristina Jørgensen (10) under håndboldkampen i slutspillet i Bambusa Kvindeligaen mellen Viborg HK og Aarhus United i Vibocold Arena, Viborg, tirsdag den 30. marts 2021. Foto: Johnny Pedersen
Kristina Jørgensen havde set frem til, at Viborg HK igen kunne juble sammen med tilskuerne. Derfor var det nedslående at læse, at det alligevel ikke blev muligt til semifinalerne.

Håndbold: Klubberne var i fuld gang med forberedelserne - og fansene var også begyndt for alvor at se frem til igen at kunne indtage håndboldhallerne til sæsonens afgørende kampe.

Sidste uges nyhed om, at DM-semifinalerne blev skubbet en uge, da der var håb om, at der igen kunne komme tilskuere til kampene blev modtaget med glæde i hele håndboldens verden.

Også blandt spillerne, som efter en hel sæson med sporadisk opbakning fra tribunerne så frem til, at semifinaler og finaler kunne blive med tilskuere.

Annonce

Men nej - håndbolden var overraskende ikke med i den seneste genåbningsplan - og dermed tyder alt på, at medaljekampene skal spilles i mennesketomme haller.


Jeg vil lyve, hvis jeg sagde andet, end at jeg er mega ked af, at vi ikke får vores tilskuere ind til semifinalerne

Kristina Jørgensen, Viborg HK


- Det var godt nok en frustrerende nyhed at læse, og jeg blev ret ked af det. Vi havde virkelig håbet, at vi bare kunne have fået nogle tilskuere ind, sagde Kristina Jørgensen i den seneste udgave af folkebladets podcastmagasin VHK-update.

Her slog hun også fast, at det altså betyder rigtig meget for både holdet, klubben og byen, at der kan komme tilskuere til kampene.

- Og det havde vi så meget håbet, at vi kunne få lov til, men det blev desværre ikke sådan. Og så må vi jo bare respektere og acceptere de retningslinjer, som er lavet nu. Men jeg vil lyve, hvis jeg sagde andet, end at jeg er mega ked af, at vi ikke får vores tilskuere ind til semifinalerne, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce