Annonce
Sport

VHK's U19 piger tabte efter ringe angrebsindsats

Marianne Haugsted, som også er med omkring førsteholdet, var den mest scorende i en ringe VHK-offensiv mod Randers HK i U19 Ligaen. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK U19 tabte knebent til Randers HK torsdag aften. Selvom forsvaret var solidt, var angrebet slet ikke godt nok til en sejr.

Håndbold: Viborg HK U19 må erkende, at det stadig ikke er blevet til point efter to kampe.

Efter et stort nederlag til Herning-Ikast i første runde, var det Randers som tog pointene i sæsonens anden kamp torsdag aften.

Viborg HK havde ellers oppet sig i forsvaret, i hvert fald i forhold til Herning-kampen, men lige lidt hjalp det, da angrebet slet ikke var på samme niveau.

Ved pausen betød det, at Randers var foran med et enkelt mål. Da kampen nærmede sig sin afslutning, virkede det til, at Randers lige gik et gear op for at afgøre kampen - hvilket gav pote, da udeholdet vandt med 21-19.

- I forhold til den sidste kamp, hvor vi tabte noget større, så synes vi egentlig at vi dækkede godt op i dag (torsdag, red.) - vi havde meget sammenhæng i tingene og havde mange gode tacklinger, sagde VHK-træner Mads Bendixen.

- Men vores angrebsspil var for nervøst og fyldt med mange forkerte beslutninger, samt alt for lidt intensitet - det blev for langsomt og for rodet, sagde træneren.

I anden halvleg var det ellers begyndt at ligne, at holdet skulle have point - eller måske ligefrem en sejr med fra opgøret, men en udvisning blev udslagsgivende ifølge Mads Bendixen.

- Vi havde egentlig meget godt momentum på det tidspunkt, men så blev vi ramt af udvisningen, som bragte os lidt tilbage i det dårlige spil - i angrebet i hvert fald - hvor vi igen lavede dumme beslutninger, sagde træneren, som også ærgrer sig over, at VHK ikke kunne følge med, da Randers gik et gear op til sidst.

Viborg HK - Randers HK 19-21 (9-10)

Håndbold, U19 Liga, piger

Mål for Viborg HK: Marianne Haugsted 5, Anne Ziegler Jørgensen 4, Ida Snedker 3, Caroline Højer Sørensen 2, Laura Holm 2, Louise Moratz Hansen 1, Mai Frank Laursen 1.


Vores angrebsspil var for nervøst og fuld af mange forkerte beslutninger.

Mads Bendixen
Viborg

Høst fordelene af hjemmearbejde

Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Viborg

Klassisk konfekt