Annonce
Viborg HK

VHK slår suverænt tophold: Vi løb dem helt ned

Clara Høgh-Poulsen er en af de store profiler på det dygtige 2. divisionshold. Arkivfoto: Lars Rasborg
Viborg HK's 2. divisionskvinder leverede et bemærkelsesværdigt godt resultat onsdag aften, da de slog det suveræne tophold fra Holstebro, som inden kampen havde vundet syv ud af syv.

Viborg: Syv sejre i syv kampe. Det var hvad Viborg HK's 2. divisionskvinder var oppe i mod, da de onsdag aften bragede sammen med Holstebro, som var kommet til domkirkebyen i stærkeste opstilling. Det var dog ikke noget, som skræmte de grønblusede, der vandt kampen ganske komfortabelt med 29-25.

VHK-træner Tonny Hoberg havde forud for opgøret lagt en plan - og den blev eksekveret til perfektion. Første halvleg blev spillet med en god omgang ro på, og uden større anstrengelse kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på en enkelt pind. I anden halvleg ændrede Hoberg og Co. så på taktikken.

- I pausen aftalte vi, at vi skulle give den fuld skrald med det, vi er gode til. Og det var så mere end nok til at vinde. Vi løb dem ned. Det var ren fart. Vi spillede med to strege i anden halvleg, og det gav nogle scoringer. Da vi begyndte at score fra stregen, fik fløjene også plads, og de scorede også bare. Det gik virkelig godt. Alt lykkedes, lød det fra en begejstret Tonny Hoberg, som især fremhævede Marie Høgh-Poulsen og U19-spilleren Caroline Højer som to af kampens store oplevelser.

Det er ikke mange uger siden, at Tonny Hoberg overtog trænergerningen fra Jan Eversby, og den nye chef er overrasket over det niveau, som VHK'erne lægger for dagen.

- Det er jeg. Og det er helt ærligt. De her piger har saftsuseme et højt niveau. Det der gør dem gode er viljen til at gøre hinanden gode. Vi har ikke en der stjerner helt ud. De samarbejder om det.

Sejren placerer aktuelt Viborg HK på en tredjeplads.

Viborg HK - Holstebro 29-25 (14-13)

Håndbold, 2. division, kvinder

Mål for Viborg HK: Clara Høgh-Poulsen 6, Marie Høgh-Poulsen 6, Caroline Højer 4, Caroline Dalsager 4, Anne Hykkelbjerg 3, Julie Pedersen 2, Sarah Magaard 2, Julie Thinggaard 1, Emiie Mørch Sørensen 1

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen sigtet for corona-kriminalitet i Viborg: - Det er den adfærd og fornuft, der skal bringe os i mål

Annonce