Annonce
Sport

VHK slog ungarsk hold: - Vi var bedst på den lange bane

Viborg HK's damer slog ungarske Dunaujvarosi tirsdag aften. Ann Grete Nørgaard tegnede sig for seks scoringer. Foto: Johan Gadegaard

Viborg HK slog ungarske Dunaujvarosi i en træningskamp, der fik slutresultatet 20-22. Ungarerne kom ellers foran i begyndelsen af begge halvlege.

Ungarn: Viborg HK drog tirsdag mod Ungarn på en ugelang træningslejr. Her mødte håndboldholdet onsdag aften den ungarske klub Dunaujvarosi i en træningskamp, som skulle blive en ganske tæt affære.

- Det blev en meget lige kamp, hvor vi lige skulle i gang. Deres målmand spillede godt i starten, og det gav dem nogle kontramuligheder, så vi var bagud 4-1, før vi rigtig kom i gang, sagde cheftræner Allan Heine på en telefonforbindelse.

Trods den dårlige start formåede Viborg HK at komme tilbage i kampen inden pausefløjtet. Faktisk var man foran 10-9, men ungarerne fik udlignet til sidst.

Efter pausen kom Viborg HK igen dårligt ud og kom bagud med 14-10. Det skyldes ifølge Allan Heine to udvisninger samt en række ærgerlige beslutninger fra spillerne.

- 10 minutter inde i anden halvleg kom vi i gang igen, og vi scorede fem i træk, så vi lige pludselig førte. Derefter blev det en kontrolleret kamp, som vi vandt, sagde Allan Heine.

- Så det var to halvlege, der mindede meget om hinanden, men vi havde mere at komme med på den lange bane, sagde han.

Viborg HK vandt kampen med 22-20.

Annonce

Altid noget at arbejde med

Selvom det blev til en sejr for Viborg HK, kan cheftræneren godt finde ting, der skal arbejdes med efter kampen.

- Der er altid noget at arbejde med. Der er nogle detaljer, vi skal arbejde med, for eksempel har vi en tendens til at ville afslutte vores angreb for hurtigt, og jeg kunne godt tænke mig lidt mere vedholdende presspil, sagde cheftræneren.

- Defensiven og målvogter Rikke Poulsen så udmærket udmærket ud i kampen, tilføjede Allan Heine, der fortæller, at aftenens modstander var en anderledes en af slagsen.

- Dunaujvarosi blev nummer fire i den ungarske liga, der er en ret stærk liga. Jeg synes, de så lidt svagere ud i år, men det er svært at sige i venskabskampe. Det er i hvert fald et anderledes hold, end vi er vant til, sagde han.

Allerede i morgen spiller Viborg HK træningskamp igen. Denne gang mod ligeledes ungarske Budaörs. Kampen spilles i Ungarn klokken 18.00.

Dunaujvarosi - Viborg HK 20-22 (10-10)

Håndbold, træningskamp, kvinder

Mål for Viborg HK: Ann Grete Nørgaard 6, Ida Marie Dahl 4, Kristina Jørgensen 4, Moa Høgdahl 3, Carin Strömberg 2, Stine Bodholt 2 og Pauline Bøgelund 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Viborg HK For abonnenter

Godt på vej - men Viborg HK's stregkriger har endnu mange skridt at tage

Annonce