Annonce
Viborg HK

VHK sov længe - er klar efter lang rejse til Rumænien

Viborg HK er klar til weekendens kampe efter en lang rejsedag torsdag. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK brugte det meste af torsdagen på at rejse til Rumænien. Derfor fik holdet også en velfortjent lang nattesøvn inden fredagens træning.
Annonce

Håndbold:  Klokken var kun lige omkring 6:00, da Viborg HK torsdag morgen lettede fra Billund. Holdet havde sat kurs mod Braila i Rumænien.

- Rejsen gik fint. Der er jo langt til Rumænien, og der er i særdeleshed langt til Braila, når man først er kommet til Bukarest, siger Jakob Vestergaard på en telefonforbindelse fra Rumænien.

Holdet var således først fremme ved hotellet omkring klokken 17.00, men Kristina Jørgensen synes nu, at det havde været en fin tur trods alt.

- Rejsen var godt planlagt. Så selvom vi skulle tidligt op, så gik det vildt godt. Både ventetiden mellem flyene og tiden i flyene var ikke alt for lang, så det var super fint, siger bagspilleren, som også kunne berette om, at holdet har sovet lidt længere fredag, så alle var klar til formiddagens træning.

- Træningen gik stille og roligt. Efter så lang en rejse handler det om at få kroppen lidt i gang, siger Jakob Vestergaard.

Annonce

Negative corona-tests

Selvom VHK-holdet har forladt Danmark, så fylder coronaen stadig umådelig meget. Og det udviser VHK selvfølgelig den største respekt for.

- Vi prøver at holde os så meget inde på hotellet som muligt, så vi ikke kommer i kontakt med nogen overhovedet. Så det er mest bare et hotelophold på den her tur, og så vores to kampe - og så går vi måske en tur i Braila by, når der ikke er så mange mennesker i byen. Torsdag aften var vi lige ude på en kort tur, siger Kristina Jørgensen, som også fortæller, at alle fra holdet blev testet negative for corona, da holdet ankom til Rumænien.

- Vi har mundbind på hvor end vi går, og vi har alle sammen sprit med. Vi skulle også spritte alt af på vores værelser da vi ankom. Så der er lige lidt procedurer, som der ikke plejer at være. Men det tager vi med - det vil man gerne gøre for at sikre sig, at der ikke lige kommer noget ind i truppen, siger bagspilleren, som også er glad for, at holdet ikke skal bekymre sig om tilskuere og eventuel coronasmitte, da kampene mod Braila spilles uden folk på lægterne.

Du kan følge begge kampe via liveblog på viborgfolkeblad.dk henover weekenden.


Vi skulle også spritte alt af på vores værelser da vi ankom.

Kristina Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce