Annonce
Viborg HK

VHK-spillere efter comeback: Holdet viste karakter

Viborg HK-spillerne endte med at kunne juble over to point - på trods af, at spillet bestemt ikke flød. Foto: Morten Dueholm
Viborg HK fik aldrig spillet til at fungere for Nykøbing Falster. Men det blev alligevel til to point, og spillerne nød at vise, at rå fight også kan kaste sejre af sig.
Annonce

Viborg: Det blev aldrig kønt - men det blev til to Viborg HK-point.

Og spillerne var efter kampen helt bevidste om, at det spillemæssigt ikke var nogen oplevelse at se lørdagens VHK-kamp.

- Det var ringe i første halvleg, og jeg ved faktisk ikke rigtig om vi spillede bedre i anden halvleg, men vi begyndte at kæmpe rigtig godt, og det var det, der gav os sejren. For spillet fungerede bare ikke særlig godt, sagde målvogter Anna Kristensen.

Maria Fisker var overrasket over, at det kørte så meget af sporet for holdet før pausen. I hendes øjne gik opvarmningen fint, og tændingen var der.

- Men vi kom bare rigtig skidt i gang, og så blev det en træls ting for os, at vi spillede over 10 minutter før vi fik scoret. For da det først lykkedes at score begyndte det stille og roligt at komme, sagde hun.

- Det blev heller ikke kønt i anden halvleg, men vi kæmpede bare godt. Og så kan det godt være, at det var en smule tyveri, at vi endte med at vinde, men den slags tager vi gerne med, sagde den erfarne fløj.

Anfører Carin Strömberg var en af de bærende figurer i anden halvleg, og hun følte, at det var virkelig stærkt af VHK at rette så meget ind mod en så stærk modstander.

Men hun er ikke overrasket over, at VHK rummer styrken til at vende kampe på hovedet.

- Vi har vist det før, og det er nyttigt, at vi bekræfter os i, at vi er et hold, som kan komme godt tilbage. Og det er en styrke, sagde svenskeren.

Og Maria Fisker mener også, at kampen viste en del af den vej, som VHK skal blive på.

- Sådan en sejr her giver karakter til holdet. Det giver tro på egne evner og viser os, at vi ikke må ligge os ned - man kan sagtens komme tilbage i kampene. Vi ved, at vi er gode til sidst, hvor tingene skal afgøres, og det kan blive meget værd senere på året, sagde Maria Fisker, som mener, at VHK kommer mere og mere ind i en god spiral.

- Sejre avler sejre, og succes avler succes. Vi kan lære vildt meget af kampen her, men vi får point med fra kampene nu, og det giver både tro og lyst til at arbejde hårdt. Kan vi få point ud af sådan en kamp her, så kan vi få point ud af næsten hvad som helst, hvis bare vi lader være med at give op, sagde Maria Fisker.

Maria Fisker mener, at VHK er på vej ind i en rigtig god spiral. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce