Annonce
Viborg HK

VHK-spillere efter pokalnedtur: Folk skal regne med os i toppen

Ida-Marie Dahl var rigtig ærgerlig over, at VHK ikke fik afgjort kampen i ordinær spilletid. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK missede pokalsemifinalen, og spillerne var først og fremmest skuffede efter et sandt drama i Odense. Men når skuffelsen har lagt sig skal kampen bruges som et bevis på, at VHK kan byde alle i ligaen op til tæt dans.

Odense: De medrejsende fans var ikke sene til at give opmuntrende ord til Viborg HK's spillere, da de efter en periode i omklædningsrummet kom ud for at lunte af og strække ud efter et sandt drama i Odense.

For det var en flok slukørede spillere, der måtte sande, at det heller ikke i år bliver til grøn deltagelse i pokalturneringens afgørende kampe mellem jul og nytår.

DM-favoritten Odense med en sand stjerneparade af topspillere var ude i tovene og vandt 28-26 over VHK efter forlænget spilletid i pokalkvartfinalen. En bitter og ærgerlig pille at sluge for VHK, som virkelig bød Odense op til dans.

- Det var en sindsyg god og spændende kamp. Odense sad på det langt hen ad vejen, men så fik vi overtaget og det var så ærgerligt, at vi ikke holdt vores forsvar, da vi var foran med et mål med et minut igen, sagde stregspilleren Ida-Marie Dahl, som var blandt VHK's bedste.

- Det kunne ligeså godt være gået vores vej i den ordinære spilletid. Jeg var slet ikke nervøs ved at komme ned i forsvaret til sidst. Min følelse var, at vi havde den. De havde kun scoret otte mål i anden halvleg, og vi skulle have hevet den hjem, sagde stregspilleren, der ærgrer sig over, at VHK på den måde misser final 4-stævnet efter forlænget spilletid i kvartfinalen - for andet år i træk - sidste år røg holdet også ud efter et drama mod Team Esbjerg.

- Men vi skal huske, at det var mod Odense på udebane, og at vi altså var tæt ved at lave en stor overraskelse. Så vi må tage det gode med, som vi kan fra kampen, sagde Ida-Marie Dahl.

Annonce

Kampen i tal

Odense Håndbold-Viborg HK 28-26 efter forlænget spilletid (ordinær kamp 24-24) (pause 16-13)

Håndbold, pokalkvartfinale, kvinder

Mål for Viborg HK: Stine Andersen 6, Ida-Marie Dahl 5, Kristina Jørgensen 5, Moa Högdahl 4, Maria Fisker 3, Majbritt Toft Hansen 1, Line Haugsted 1, Carin Strömberg 1

Udvisninger: Odense 2, VHK 3

Tilskuere: 1827

Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Madsen

Hører til i toppen

Anfører Carin Strömberg var glad for at se, hvordan VHK knoklede for at komme tilbage i en kamp, hvor Odense en overgang førte med fire mål.

Hun var rigtig ked af, at holdet blev ramt af en udvisning i sidste minut af den ordinære spilletid, hvilket også betød, at VHK indledte den forlængede spilletid en spiller nede.

- På den måde kom vi bagud og måtte satse lidt til sidst. Og selv om det ikke gik, så fik vi faktisk mange chancer i den forlængede spilletid, men vi manglede lige det sidste for at få det til at tippe vores vej, sagde hun.

- Derfor er det helt okay, at vi ærgrer os nu, men hvis vi sætter den her kamp op mod den seneste kamp mod Odense, så var vi jo markant bedre. Vi kæmpede helt vildt, og vi havde fået rettet en del til. I den seneste kamp løb de jo bare lige igennem os. Det gjorde de ikke i aften, sagde svenskeren.

- Nu ved vi, at vi kan - også næste gang vi møder Odense. Men jeg synes nu også, at vi hidtil i sæsonen har vist, at folk skal regne med os i toppen, og det var den her kamp med til at bevise. Der er ingen hold, der får en nem kamp mod os, sagde Carin Strömberg.

Anfører Carin Strömberg roste VHK's comeback, og pegede på, at VHK fik vist, at holdet kan matche de bedste i rækken. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Viborg-politiker om hospitals-ballade: - Det er ikke længere normalt, så nu må regionsrådsformand gribe ind

Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Viborg FF For abonnenter

Tv og sponsorer holder hånden under 1. division

Viborg FF For abonnenter

En Viborg-dreng vender hjem iført Skive-trøjen

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce