x
Annonce
Sport

VHK-streg i bedring - rejser alligevel med til VM

Stine Bodholt rejser alligevel med landsholdet til VM. Arkivfoto: Martin Ravn

VHK-stregen Stine Bodholt mærker ikke længere så meget til problemerne med sit ene knæ og rejser alligevel med landsholdet til VM i Tyskland.

Viborg: Tiden læger alle sår - og i Viborg HK-stregen Stine Bodholts tilfælde er det gået hurtigt.

Det er blot et par uger siden, at hun måtte melde afbud til den forestående VM-slutrunde i Tyskland på grund af vedvarende problemer med væske i det ene knæ, men tirsdag kom der så glædeligt nyt fra Dansk Håndbold Forbund.

Stine Bodholt mærker nemlig færre og færre gener under sine træninger, og er derfor så tæt på at være klar, at hun alligevel rejser med landsholdstruppen til Tyskland, hvor hun dog skal testes yderligere før hun kan komme i betragtning til at komme i kamp.

- Først og fremmest er jeg glad på Stines vegne over, at skaden ikke er så slem som først antaget. Nu tager vi det roligt i forhold til hendes eventuelle deltagelse i kamp, men jeg glæder mig over, at der overhovedet er en mulighed for, at hun kan komme i kamp, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen til dhf.dk.

Kommer Stine Bodholt i kamp slutter hun sig til Line Haugsted og Kristina Jørgensen, der er en del af den danske VM-trup, ligesom Carin Strömberg er en del af den svenske.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Leder

Er pegefingeren lige højt nok i vejret?

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce