Annonce
Sport

VHK-træner advarer: Vi er på ingen måde videre

Jakob Vestergaard vil ikke sælge skinnet, før bjørnen af skudt - selvom en sejr i Rusland sendte Viborg HK noget tættere på videre deltagelse i EHF Cuppen. Arkivfoto: Morten Pedersen

Rusland: Med tre sejre i de tre første kampe ser det lyst ud for Viborg HK i EHF Cuppens gruppespil.

Og da det blev en sejr på 31-27 over Kuban i Rusland, er den formodede sværeste puljekamp endda også overstået. Foran Viborg HK venter nu Larvik og Kuban hjemme samt en udebanetur mod franske Besancon.

Men selvom det hidtil ikke kunne være gjort bedre, og selvom Viborg HK er stukket af sted på puljens førsteplads, så advarer træner Jakob Vestergaard mod at tro, at VHK er så godt som videre.

- Der er en god chance for at gå videre, men vi er på ingen måde sikre. Vi har to hjemmekampe, og det er en positiv ting i forhold til vores muligheder, men det er også vigtigt, at vi fortsætter med at vinde, for ellers kan det blive lidt for spændende til sidst, sagde træneren efter sejren over Kuban.

Fløjen Ann Grete Nørgaard ser lidt lysere på situationen.

- Det ville være uambitiøst ikke at gå efter førstepladsen i puljen, og det ser da helt generelt også godt ud i forhold til at gå videre, konstaterede fløjen.

Hun glædede sig også over at have mødt alle modstanderne, så Viborg HK nu ved, hvad der venter i de sidste tre kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce