Annonce
Sport

VHK-træner efter kæmpesejr: - Svært at forstå

Jakob Vestergaard så sit hold udradere ligaens nummer fire. Foto: Johnny Pedersen
Det er yderst sjældent, at en kamp mellem nummer to og fire i ligaen ender med en regulær øretæve. Men sådan var det i Vibocold Arena mandag aften.
Annonce

Håndbold: Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard havde håbet på en revanche mod København Håndbold, som slog Viborg HK tidligere på sæsonen.

Men han havde ikke forestillet sig, at Viborg HK på den måde kunne udradere København Håndbold med 36-21.

- Vi vandt med 15 mål over dem, som ligger nummer fire i ligaen. Det er næsten ikke til at forstå, at det kan lade sig gøre, sagde en meget tilfreds VHK-træner.

I begyndelsen så det ikke ud til, at det ville blive en stor aften for Viborg HK. København førte både 3-0 og 6-3, men så skete der ting og sager.

- Vi spillede lidt nervøst i starten af kampen, tog for mange dårlige beslutninger og lavede for mange dårlige afleveringer. Det gjorde, at København fik lov til at løbe ned i den anden ende og score mål.

Kampen i tal

Viborg HK - København Håndbold 36-21  (18-10)

Mål VHK:  Kristina Jørgensen 12, Carin Strömberg 5, Majbritt Toft Hansen 4, Ida-Marie Dahl 4, Moa Högdahl 4, Line Haugsted 4, Amalie Grøn 1, Sanne Beck Hansen 1, Thilde Frandsen 1.

Topscorer København: Larissa Nusser 6.

Udvisninger: VHK 3, København 2.

Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm

- Vi vidste også godt, at vi lige skulle i gang med hensyn til at skifte Laura Damgaard mellem angreb og forsvar, for det havde vi ikke gjort tidligere. Men da vi først fik Line Haugsted ind og dække op, så gik det rigtig godt defensivt, og det gjorde, at Anna havde rigtig mange redninger. Det vendte det for os, sagde Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard havde på forhånd en forventning om at komme til at møde et offensivt københavnsk forsvar og for at prøve at skabe rytme i VHK's angrebsspil lod han Laura Damgaard begynde som playmaker for så at tage hende ud i forsvaret.

-Det, at der kommer en spiller ud på bænken, gør, at man kan sidde og aftale, hvad vi gerne vil spille angrebsmæssigt næste gang. Selv om vi godt kan kommunikere det ind på banen, så er det svært at lave de små nuance-ændringer, for modstanderne hører det selvfølgelig også, hvis vi råber det på tværs af banen, sagde Jakob Vestergaard.

Annonce

Overvandt 5-1 forsvar

Line Haugsted glædede sig over, at det lykkedes af få revanche mod København Håndbold, men der var noget andet, som føltes bedre.

- Vi er endnu mere glade for, at det lykkedes at spille godt mod et hold, som dækker 5-1 forsvar. Vi har knoklet lidt med det på det sidste, så det var dejligt at få en storsejr, sagde Line Haugsted, som fortalte, at Viborg HK på det seneste har trænet rigtig, rigtig meget på at kunne finde løsningerne mod netop 5-1 forsvaret, der tidligere har voldt Viborg HK markante problemer.


Vi er endnu mere glade for, at det lykkedes at spille godt mod et hold, som dækker 5-1 forsvar. Vi har knoklet lidt med det på det sidste, så det var dejligt at få en storsejr

Line Haugsted


Hun havde dog heller ikke lige regnet med en sejr på 15 mål over et af de bedre hold i ligaen.

- Jeg havde været tilfreds med endnu en sejr, hvor vi skulle slide os til det, men jeg er selvfølgelig endnu mere tilfreds med en sejr på 15 mål. Det var fedt, sagde Line Haugsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce