Annonce
Sport

VHK-træner efter nyt nederlag - vi har noget at arbejde med

Kristina Jørgensen kæmpede godt, men i den sidste ende rakte det ikke mod Dunaferr. Arkivfoto: Morten Stricker

Viborg HK tabte fredag aften træningskampen til ungarske Dunaferr. Cheftræner Allan Heine så bedre takter, men mener fortsat, at han og holdet har en del at arbejde med frem mod sæsonstarten.

Viborg: Viborg HK måtte fredag aften for anden kamp i streg se sig slået i egen hal, da ungarske Dunaferr vandt en træningskamp med 23-21.

Viborg HK var til kampen uden landsholdsstregen Stine Bodholt, som har problemer med en læg, ligesom venstrefløjen Amalie Grøn var blevet taget ud af truppen efter at have slået knæet i onsdagens nederlag mod Storhamar.

Til gengæld var både Line Haugsted og Pauline Bøgelund med i fredagens kamp mod det ungarske hold, som tidligere på ugen havde slået Odense i en testkamp.

VHK havde i onsdagens kamp mod Storhamar store problemer defensivt, men fredag aften fik holdet langt bedre fat i forsvarsspillet. Hverken det ungarske hold eller VHK havde let ved at spille sig til gode scoringsmuligheder, så det blev en helt anden type kamp end de tidligere træningskampe, hvor målene haglede ind.

Det var dog Dunaferr som hele tiden var et enkelt mål eller to foran VHK, som offensivt kæmpede mere med at finde timingen.

Ved pausen førte Dunaferr med 10-8.

Annonce
Allan Heine så en klart bedre indsats i kampen mod Dunaferr - og han er ikke overrasket over, at der er noget at arbejde med i den kommende tid Arkivfoto: Morten Stricker

I anden halvleg var billedet stort set det samme. Viborg HK kæmpede godt i forsvaret, men var et skridt efter ungarerne, der viste sig som en hårdtspillende modstander.

VHK var flere gange tæt ved at nå op på trods af, at Dunaferr en overgang førte med fire mål, men foran kom VHK aldrig.

Kampen var spændende til det sidste, da Josephine Nordstrøm med en stribe redninger kom ind og gav VHK chancen for et comeback, men i den sidste ende manglede VHK skarpheden i blandt andet kontrafasen.

På trods af nederlaget følte cheftræner Allan Heine klart, at kampen var et skridt op i forhold til onsdagens dårlige præstation mod Storhamar.

- Vi leverede en bedre kamp. Det var et svært hold at spille mod, da de konstant var tæt på vores forsvar og udfordrede i duelspil. Vi fik dæmmet fint op for det - og havde vi været skarpere i vores kontrafase, så tror jeg, at vi havde vundet, sagde Allan Heine.

Dermed havde han set sit hold spille tre træningskampe på fire dage i forbindelse med Generation Handball - og konklusionen efter de tre kampe var forholdsvis klar.

- Vi har noget at arbejde med. Alt andet havde undret mig. Vi har en del at arbejde med - og det var vi klar over inden den her uge. Vi havde kun tre træninger i benene og det kunne man godt se når vi blev presset og stresset, sagde cheftræneren som glædede sig over, at han fredag aften kunne give debut til den nye højreback Pauline Bøgelund.

- Det var rart at få hende i spil. Jeg synes godt, at vi kan se, at hun har den spilforståelse og fornemmelse defensivt og offensivt, som bliver god for os, sagde han.

Viborg HK-Dunaferr 21-23 (8-10)

Håndbold, træningskamp

Mål for Viborg HK: Kristina Jørgensen 5, Ida Marie Dahl 4, Moa Hoa Høghdahl 3, Ann Grete Nørgaard 3, Line Haugsted 2, Line Uno 2, Carin Strömberg 2

Udvisninger: Viborg HK 3, Dunaferr 6

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Løbestart: Så er Avis-maraton i gang

Viborg

Idolplakater kan være værdifulde

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg FF

Masser af arbejde til sportschefen: Prøvespillere vender hjem til Viborg uden kontrakt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];