Annonce
Sport

VHK-træner glad for at være i gang: Vil kæmpe med om medaljer

Jakob Vestergaard ser frem mod en sæson, hvor han håber og tror på medaljer. Foto: Johan Gadegaard
En glad cheftræner Jakob Vestergaard konstaterede efter sæsonens første træning, at han håber på en sjov sæson i Viborg HK, hvor der skal spilles med om medaljer.

Viborg: Onsdag var første dag tilbage på træningsbanen for Viborg HK´s ligakvinder. Her stod den første del af dagen på en del fysiske test, men der senere på dagen kom mere rigtig håndbold over det.

Den sidste del af træningen varede lidt mere end halvanden time, og de 14 spillere kom igennem en række øveler, som især havde fokus på afleveringer og samspil. Vigtigst af alt var det dog bare at komme i gang, fortalte holdets cheftræner, Jakob Vestergaard.

- Det er jo lidt siden, at vi har været i gang sidst, og jeg glæder mig altid til at komme i gang. Jeg synes, at den her periode er en virkeligt fed periode, hvor man kan træne meget, træne godt og få styr på en masse ting. Det er altid mega fedt at komme i gang, sagde Jakob Vestergaard efter første træningsdag.

Spillerne virkede da også glade for at være tilbage på træningsbanen. Det var både under opvarmningen, men også under de forskellige øvelser, som allesammen foregik med bold.

Annonce
Onsdag var første træning for VHK-damerne.

En stille og rolig træning

Som nævnt var eftermiddagstræningen fra 16 til 18.30 den sidste del af en dag, som havde stået på masser af fysiske udfordringer. Derfor var det heller ikke den hårdeste omgang, som cheftræneren sendte sine spillere igennem.

- Det var jo en stille og rolig træning, og så var det også en træning, hvor vi gik i gang med at kigge på, hvordan vi gerne vil spille angrebsspil. Det har lidt at gøre med de spillere, som var med til træningen i dag.

- Vi arbejder med at få de første grundelementer ind i vores angrebsspil. I og med, at vi havde to nye stregspillere (Majbritt Toft Hansen og Madeleine Östlund red.) med i dag, er der rigtig meget timingmæssigt, som skal forstås, sagde han.

Både Line Haugsted, Moa Högdahl og Amalie Grøn trænede kun delvist med, mens en skade holdt Ida-Marie Dahl helt ude af træningen, som heller ikke var med deltagelse fra VHK´s nye målvogter Anna Opstrup Kristensen, som er til EM med U19-landsholdet.

Skal spille med om metal

Sidste sæson var langt fra nogen succes for VHK - i hvert fald ikke i HTH Ligaen. Her røg holdet ud af slutspillet, før det for alvor blev sjovt, og derfor har holdet haft en lang sommerpause.

Sådan skal det dog ikke være i den kommende sæson. Det er i hvert fald planerne og forhåbningerne hos Jakob Vestergaard, som dog ikke helt vil sætte ord på den nøjagtige målsætning.

- Det der med målsætninger er en fin ting, og jeg er ret sikker på, uden at det er noget, som vi har snakket om i truppen endnu, at målet er at spille med om metal - både i ligaen og i pokalturneringen. Vi skal i hvert fald være med der, hvor tingene afgøres i april og maj næste år.

- Vi har et mega spændende hold, som kan komme langt. Så jeg synes absolut, at der er mulighed for, at vi kan komme til at spille de sjove kampe og kæmpe om de sjove placeringer. Vi har helt klart muligheden for at spille med om metal.

VHK fortsætter træningen allerede torsdag, hvor Jakob Vestergaard lover spillerne, at de igen får lov til at løbe en masse. De første træningskampe for holdet ligger under Generation Handball i slutningen af juli og begyndelsen af august.

Spillerne var glade for at være tilbage på træningsbanen.
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kørte gennem landsby med 101 kilometer i timen: 37-årig i fængsel efter vanvidsture på Viborg-egnen

Viborg

Vinteren starter i august

Annonce