Annonce
Viborg HK

VHK-træner var godt tilfreds med anden halvleg i topkamp

Anna Kristensen var en af de helt store oplevelser i kampen mod Herning-Ikast Håndbold. Foto: Morten Pedersen
Viborg HK vandt topkampen mod Herning-Ikast med 29-26. Jakob Vestergaard var yderst tilfreds med anden halvleg, hvor sejren blev kørt hjem.
Annonce

Håndbold: Da Herning-Ikast torsdag aften besøgte Vibocold Arena, var det med forhåbninger om et bedre resultat end det blev til.

Ved pausen var stillingen 14-14, og dermed levede drømmene nok stadig hos Herning-Ikast. Men så trådte Viborg HK i karakter i anden halvleg, og det var Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard ganske godt tilfreds med efter kampen.


Det er altid fedt at vinde mod Herning-Ikast.

Anna Kristensen


- Jeg er rigtig godt tilfreds med anden halvleg. Der løftede vi vores fysik i forsvaret, kom til at stå tættere, kom til at træde længere frem - gjorde det meget sværere for dem at score mål, og så så vi også, at Anna Kristensen havde flere redninger. Så ud fra det - en rigtig god anden halvleg, sagde Jakob Vestergaard, som ikke havde de helt samme gloser om første halvleg.

- Mange af de ting, som vi gerne ville lykkes med i første halvleg, dem lykkedes vi ikke med. Vi var alt for utålmodige i vores angrebsspil, hvilket gjorde, at de fik fire kontraer lige ned i hovedet på os. Og det er ellers noget af det, som vi har været gode til at minimere, men i første halvleg lavede vi alt for mange tekniske fejl, sagde Jakob Vestergaard.

Annonce

Anna Kristensen strålede

Et af de helt store højdepunkter i kampen var Anna Kristensen, som kunne notere sig en redningsprocent på 39,02 - 42,11 procent hvis vi kun kigger på skud fra åbent spil.

- Hun var fremragende. Det var jo helt fair, at hun blev kampens spiller. Man kan sige, at hun fik lidt mere hjælp og så ved vi godt, at når hun får lidt mere hjælp, så har hun alle redningerne, sagde Jakob Vestergaard med hentydning til det solide forsvarsspil.

Kampen i tal

Viborg HK - Herning-Ikast Håndbold 29-26 (14-14)

Håndboldligaen, kvinder, runde 6

Mål for Viborg HK: Kristina Jørgensen 7, Maria Fisker 4, Carin Strömberg 4, Moa Högdahl 4, Majbritt Toft Hansen 3, Sanne Beck Hansen 1, Madeleine Östlund 1, Anna Kristensen 1.

Udvisninger: Viborg HK (5), Herning-Ikast (1)

Hos Anna Kristensen selv var glæden også ganske stor efter kampen. Hun havde dog et lille kritikpunkt til sin egen præstation.

- Det var en fed kamp. Jeg synes især i anden halvleg, at vi begyndte at dække godt op og fik justeret mange ting, som gjorde, at jeg kunne lave de mange redninger. Jeg ville dog gerne have lidt flere redninger på langskuddene - så det skal vi lige have kigget på med forsvaret, så jeg kan få flere redninger, sagde Anna Kristensen.

- Det er altid fedt at vinde mod Herning-Ikast. De har spillet sindssygt godt, så jeg er mega stolt over, at vi vandt kampen, sagde keeperen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce