Annonce
Viborg HK

VHK-træner godt tilfreds med sikker sejr - tillægger ikke Skanderborgs 27 mål så meget

Line Haugsted imponerede med syv mål mod Skanderborg. Foto: Ole Nielsen.
Jakob Vestergaard var ganske tilfreds efter sejren mod Skanderborg. Selvom Skanderborg scorede 27 mål, var det ikke noget, som han tog med fra kampen.
Annonce

Håndbold: Der var ikke den store tvivl, da Viborg HK onsdag aften var taget til Skanderborg. Kampen endte med en sikker sejr på 36-27, hvilket var yderst tilfredsstillende for Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard.

- Det var en god sejr - den blev sikret tidligt og vi fik mulighed for at spille det rigtig bredt som vi gerne ville, sagde Jakob Vestergaard.

Alle udtagede spillere fik spilletid i kampen, hvilket var glædeligt for cheftræneren, som kan se frem mod en topkamp i næste uge.

- Der var ikke nogen, der blev kørt over rent spilletidsmæssigt i dag, sagde Jakob Vestergaard.

Annonce

27 var måske lidt for mange

Efter kampen kunne man være noget uforstående overfor, at Skanderborg, hvis angrebsspil ikke var prangende, havde scoret hele 27 mål. Det er dog ikke noget, som Jakob Vestergaard tillægger det store.

- Vi spillede i nogle andre formationer end vi normalt gør, og det gjorde vi fordi, at det er klogt at have mange mand med - det ville være tåbeligt at køre de syv som er i startopstillingen flade. Så kan man sige, at 27 mål måske lige var i overkanten, men det tilskriver jeg ikke så meget. Vi kom for en sikker sejr og det fik vi. Og så scorede vi 36 - så det var fint, sagde Jakob Vestergaard.


Der var ikke nogen, der blev kørt over rent spilletidsmæssigt i dag.

Jakob Vestergaard


Fødselaren Laura Damgaard var dog ikke bange for at erkende, at der blev lukket lidt for mange mål ind, men var generelt enig med sin træner.

- Jeg har et godt indtryk af vores første halvleg, som var noget mere kontrolleret. Så synes jeg, at vores anden halvleg blev lidt mere rodet og sådan bliver de her kampe typisk, når man er foran stort til pausen. Men vi kørte den sikkert hjem  - fik scoret en masse mål, lukkede lidt for mange ind synes jeg - men det var en god sejr, sagde Laura Damgaard efter kampen.

Kampen i tal

Skanderborg Håndbold – Viborg HK 27-36 (12-19)

Håndboldligaen, kvinder, runde 5

Mål for Viborg HK: Moa Högdahl 7, Kristina Jørgensen 7, Line Haugsted 7, Maria Fisker 5, Carin Strömberg 4, Madeleine Östlund 2, Majbritt Toft Hansen 2, Amalie Grøn 1, Sanne Beck Hansen 1

Udvisninger: 2 Skanderborg, VHK 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce