Annonce
Sport

VHK-træner i Rusland: Jeg er nærmest lykkelig

Det var en meget tilfreds Jakob Vestergaard, der kunne se sit hold sejre i Rusland. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg HK tog begge point på en svær udebane i Rusland, hvor træner Jakob Vestergaard så mange af spillerne løfte niveauet i anden halvleg.

Annonce

Rusland: - Det var en stor præstation. Jeg er mega tilfreds lige nu. Nærmest lykkelig endda.

Sådan lød det fra Viborg HK's træner Jakob Vestergaard i minutterne efter, at han havde set sit hold tage til den svære udebane mod Kuban i Rusland og vinde med 31-27.

Efter en helt lige første halvleg, stak Viborg HK af i anden - og det var der flere faktorer, som var medvirkende til, mente træneren.

- Kristina Jørgensen spillede sin bedste kamp på denne side af nytår. Og Rikke Poulsen leverede nogle store redninger undervejs, som var med til at give det hul, som blev afgørende i anden halvleg, lød det fra træneren, der fortsatte:

- Og så var der flere spillere, som kom ind og løftede deres spil. Line Haugsted var et rigtig godt eksempel. Hun kom ind og leverede et par afgørende sekvenser, mens AG havde nogle vigtige scoringer på straffe.

Annonce

Jeg skyldte lidt

Netop Ann Grete Nørgaard fangede folkebladet også efter kampen.

- Det var meget en kamp, som vi forventede, at den ville blive. Vi var godt forberedt og viste, at de ville være gode i duelspillet, men det var alligevel noget andet at stå overfor dem i kamp. Deres fløj gik også fra siden nogle gange, hvor jeg lige tænkte: Hvad skete der lige der. Men de var gode til det, og derfor fik de også scoret en del mål, sagde fløjen, som selv scorede ni gange - de syv af dem på straffe.

- Jeg skyldte lidt efter sidste kamp. Men det var bare fedt at være med til. Jeg kan jo rigtig godt lide at stå med ansvaret og bolden i hænderne, når man står der alene mod målmanden, sagde Ann Grete Nørgaard.

Hun sluttede af med at score på et frækt lob over den russiske målmand.

- Ja, der var lige plads til det. Så tænkte, at det gav god mening at sætte den ind der.

Efter kampen skulle spillerne tilbage til hotellet, hvorfra der er hjemrejse søndag klokken 5:00.

- Vi skal tilbage til hotellet og glæde os over sejren. Det var en rigtig god oplevelse, og det har i det hele taget været fint herovre. Nu skal vi se håndbold på storskærm. Der er jo en del, der holder med Danmark i aften - og nogle med Sverige og nogle med Norge, sluttede fløjspilleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce