Annonce
Sport

VHK-træner: Vanvittigt stærkt EHF Cup-felt

Viborg HK møder Jagodina i den første af to kampe om en plads i EHF Cuppens gruppespil. 10. November 2018. Foto: Johnny Pedersen

Viborg HK-træner Jakob Vestergaard ser frem mod torsdagens lodtrækning til gruppespillet i EHF Cuppen.

Viborg: Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard kender nu det felt, som han og holdet fra begyndelsen af januar skal dyste mod i EHF Cuppens gruppespil.

Og han har allerede brugt lidt tid på at se nærmere på de mulige modstandere.

- Min vurdering er, at det er et vanvittigt stærkt felt. Og det gør det ekstra fedt. Der er flere af holdene, som altså var uhyre tæt på at spille sig videre til hovedrunden i Champions League, og ser man eksempelvis på Siofok, så har de jo nærmest et hold, som kan spille sig i Final 4 i Champions League, siger Jakob Vestergaard, som også fremhæver hold som tyske Bietigheim, de øvrige danske hold og russiske Kuban som rigtig giftige modstandere.

Mandag offentliggjorde EHF de fire seedningspuljer frem mod torsdagens lodtrækning, og det eneste, der allerede nu ligger helt fast, er, at VHK, som kom i tredje seedningslag, skal til enten Rumænien eller Rusland, da de to eneste mulige modstandere fra fjerde seedningslag er russiske Kuban og rumænske Cisnadie.

VHK kan nemlig ikke komme til at møde de andre danske hold.

Hvordan vil en skrækpulje se ud?

- I seedningslag 1 vurderer jeg, at Bietigheim er det stærkeste hold, mens jeg helst vil undgå Siofok fra anden seedningslag. Og så vil jeg hellere have Cisnadie end Kuban fra fjerde seedningslag.

Hvordan så med en drømmepulje?

- Fra første seedningslag vil jeg sportsligt foretrække Podravka, mens det rejsemæssigt vil være bedre med Larvik eller Sävehof. Fra andet seedningslag er Besancon et godt hold, men dem vil jeg foretrække, og så helst Cisnadie fra fjerde seedningslag, siger VHK-træneren.

Annonce

Sådan ser seedningslagene ud

Seedningslag 1: Podravka (Kroatien), Bietigheim (Tyskland), Larvik (Norge), IK Sävehof (Sverige)Seedningslag 2: Team Esbjerg (Danmark), Besancon (Frankrig), Siofok (Ungarn), Craiova (Rumænien)

Seedningslag 3: Viborg HK (Danmark), Bera Bera (Spanien), Metzingen (Tyskland), Storhammar (Norge)

Seedningslag 4: Herning-Ikast Håndbold (Danmark), Nykøbing Falster (Danmark), Magura Cisnadie (Rumænien), Kuban (Rusland)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Viborg-historiker ramte plet

Annonce