Annonce
Viborg HK

VHK-træner: Vi spillede dårligt - men fight og god intensitet sørgede for sejren.

VHK-bænken kunne se en kamp, hvor der blev kæmpet hårdt - og spillet knap så kønt. Foto: Johnny Pedersen
Viborg HK fik ikke spillet til at flyde som ønsket mod Aarhus. Men da det spidsede til blev sejren fightet hjem.
Annonce

Håndbold: Det var ikke kønt - men det gav to point.

Viborg HK vandt onsdag aften 30-27 over Aarhus United i en kamp, hvor man måtte kigge pænt langt efter det gode håndboldspil.

- Det blev lidt, som jeg havde frygtet, at det ville blive. Det blev spændende, men jeg synes, at vi fik lukket kampen fint og fik overtaget igen til sidst, hvilket gjorde, at kampen blev kørt nogenlunde sikkert hjem, sagde cheftræner Jakob Vestergaard.

- Det blev dog ikke på kønt spil - det var på fight og god intensitet. De spillere vi havde inde til sidst sloges virkelig for det, sagde træneren, som gerne medgav, at VHK ikke spillemæssigt nåede svimlende højder.

- Vi spillede dårligt i for mange perioder og havde for mange ting, som ikke var timet ordentligt, ligesom vi lavede alt for mange tekniske fejl. Og det gav Aarhus en masse kontraer i første halvleg, sagde træneren, som mente, at VHK blev udfordret af, at bevægeligheden i angrebet simpelthen var for ringe, hvilket gav gæsterne mulighed for hele tiden at bremse VHK's angrebsspil.

Aarhus United udlignede undervejs i anden halvleg til 19-19, men VHK fik greb om tingene igen og fik hevet pointene i land.

- Jeg er faktisk mega glad og stolt over, at spillerne på den måde steppede op. For det blev som frygtet en kamp, som skulle afgøres på fight og ikke på kønt håndboldspil. Men vi fik de rigtige spillere ind til at kæmpe kampen for os, sagde Jakob Vestergaard.

- Så nu har vi i hvert fald vist, at vi både kan spille og kæmpe os til pointene - og det er lækkert, sagde træneren.


Jeg er faktisk mega glad og stolt over, at spillerne på den måde steppede op. For det blev som frygtet en kamp, som skulle afgøres på fight og ikke på kønt håndboldspil

Jakob Vestergaard, cheftræner Viborg HK


Der blev taget godt fat undervejs i kampen mod Aarhus United. Foto: Johnny Pedersen

Kampen i tal

Viborg HK-Aarhus United 30-27 (15-12)

Håndboldligaen, kvinder, 8. spillerunde

Mål for Viborg HK: Carin Strömberg 7, Line Haugsted 6, Kristina Jørgensen 6, Moa Högdahl 4, Maria Fisker 2, Sanne Beck Hansen 2, Madeleine Östlund 2, Majbritt Toft Hansen 1

Udvisninger: Viborg HK 3, Aarhus United 0

Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce